Košele sú hitom. Nosia sa odhalené ramená, kvety aj mašle

30. mája 2017

Košeľe už nie sú len symbolom formálneho oblečenia do práce. Tento rok sa stávajú súčasťou casual looku, sú výrazné, dajú sa skvele nosiť k džínsom a ešte lepšie – aj k letným šortkám.

Bielu alebo čiernu košeľou v klasickom strihu nič nepokazíte, však tento rok si môžete užiť najrôznejšie strihy a aplikácie. Máte rada mašle, odhalené ramená, alebo zvýraznený pas? Poďte si vybrať.

Mašľa pri krku či v páse

Trendom sú mašle. Či už sa zaväzovaním pri krku alebo v páse. Pri krku nahrádzajú doplnok vo forme náhrdelníka a v páse zas suplujú opasok. Zladíte ich s čiernymi či bielymi formálnymi nohavicami, získate skvelú a cool pracovnú uniformu.

Odhalené ramená

Že poznáte len zapínanie pri krku, maximálne dva rozopnuté gombíky? Tento rok sú v kurze odhalené ramená a výrazný výstrih do „V“. Pôsobí veľmi žensky, pretože necháva vyniknúť kľúčne kosti a ramená. Čo je viac sexi? A navyše tým vzniká ideálne miesto pre výrazný šperk.

Džínsová klasika

Už sa hrejú na výslní jednu sezónu a budú ďalej. Džínsové košele slávia svoj návrat. Noste ich pokojne s džínsami, ale skvele vyzerajú s bielymi nohavicami alebo s kvetovanou sukňou. Košeľu môžete mať klasicky jednofarebnú, ale aj s výšivkami či rôznymi aplikáciami. Dodajú šmrnc.

Kvety a výšivky

Tento rok sa s výšivkami roztrhlo vrece, tak prečo si rovno nekúpiť takto ozdobenú košeľu – výšivka môže suplovať aj tetovanie alebo náhrdelník. Kto chce kvetín viac, rovno siahne po kvetovanej košeľi. V kurze sú drobnejšie kvietky, ktoré sú po francúzsky chic.

Zdroj: zeny.cz, Pinterest

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*