Účinný trik proti celulitíde

30. mája 2017

Leto sa blíži a vy premýšľate, ako ešte zlepšiť vzhľad svojej pokožky do plaviek? Vezmite si na pomoc extrakt z brezových lístkov. Pomocou troch jednoduchých rituálov môžete získať pokožku hladšiu a pevnejšiu až o 21% počas iba 28 dní.

 

Brezové lístie prebudí telo a naštartuje jeho očistné mechanizmy

V mladých brezových lístkoch prebiehajú intenzívne procesy látkovej výmeny, ktoré majú jeden zásadný efekt: vedú k tvorbe éterických olejov a flavonoidov, čo sú látky, ktoré čistia krv a odvádzajú nepotrebné tekutiny von z tela.

 

Ľahká a účinná masáž proti celulitíde

Naneste Brezový olej na celulitídu plynulými krúživými pohybmi na boky, stehná a zadok. Masáž vykonávajte vždy smerom k srdcu – pomôžete tak dobrému prekrveniu pokožky, ktoré je pre účinnú masáž úplne zásadné. Ak budete pokožku masírovať tiež pred použitím oleja, ešte tým umocníte jeho účinky.

Masáž vykonávajte v prvých 14 dňoch 2x denne, neskôr aspoň 1x denne.

 

Osviežujúca striedavá sprcha

Zakončite svoje bežné sprchovanie inak – striedaním teplej a studenej vody v oblasti nôh, bokov a zadku. Postupujte pritom vždy smerom k srdcu. Pomôžete tak rozprúdiť krv. Ideálne tak doplníte sprchu s jemným brezovým sprchovacím peelingom, ktorý Vašu pokožku skvele pripraví na ošetrenie olejom.

Urobte niečo dobré pre svoje telo aj zvnútra

Skúste osviežujúci kokteil s BIO Brezová šťava. Potrebovať na neho budete: 1 polievkovú lyžicu BIO Brezové šťavy, 1 dl perlivej vody, šťavu z ½ citróna, 0,5 dl šťavy z grapefruitu a plátok kiwi na ozdobenie.

Zdroj: zeny.cz, Pinterest

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*