Na podnikanie potrebujete svoje sídlo, všetko ostatné si z neho potom jednoducho zariadite

22. augusta 2017

Presne tak, na podnikanie potrebujete najmä sídlo spoločnosti, z ktorého budete jednoducho všetko ostatné riadiť. Ako ho však vybrať, a kde zaplatíte za jeho prevádzku najmenej? To všetko a mnohé iné vám priatelia prezradíme v tomto článku.

 

Úspešný štart podnikania s dobrými vyhliadkami

Ten si môžete samozrejme dovoliť aj vy, stačí vedieť a poznať dostupné výhody, ktoré vám súčasný trh ponúka. Na začiatok je dôležité ale vybrať vhodnú formu spoločnosti. Ani tu nie ste ničím obmedzovaní zo strany štátu, teda pokiaľ sa neriadite výškou imania. Neviete ako sa postupuje pri založení spoločnosti? Nevadí, na trhu sú firmy, ktoré vám ponúknu vašu novú firmu bez zbytočného papierovania a v priebehu niekoľkých hodín. Na vás bude všetky pripravené dokumenty a zmluvy len podpísať.

To je tá počiatočná fáza, ktorej sa asi nevyhnete. S takouto ponukou predaja spoločnosti je to však úplne bezproblémové. Aj dieťa sa po narodení musí do spoločnosti nejako predsa zaregistrovať. Vaša nová firma takýmto dieťaťom v podstate môže byť tiež a pokiaľ sa o ňu budete tak aj starať, ste na dobrej ceste k úspechu.

Sídlo, ktoré sa riadi samo

Po všetkých krokoch teda prejdeme k druhej a najdôležitejšej fáze, sídlu firmy. To je vaša povinnosť aj zo zákona, ktorej sa jednoducho nevyhnete. Môžete si zriadiť klasickú kanceláriu, prenajať budovu, v ktorej bude mať adresu a platiť aj za jej prevádzku. Môžete si ale vybrať výhodnejšie sídlo spoločnosti. To sa zaobíde bez zbytočného mesačného nájmu vo výške niekoľko stoviek eur, dokonca neplatíte ani za jeho prevádzku, energie a údržbu, pokiaľ k týmto bonusom pridáme aj úsporu času na jeho riadenie, nie je dôvod priatelia prečo by ste mali ďalej váhať.

Najlacnejšie virtuálne sídlo v Bratislave, z ktorého vybavíte všetko

Táto novinka by sa dala prirovnať k unikátnemu a dokonale prepracovanému systému, ktorý zjednoduší niekoľko vecí naraz. Ide o virtuálne sídlo, ktoré vám ponúkne adresu v lukratívnej časti hlavného mesta, služby poštovej schránky, preberanie písomností a reprezentáciu vašej firmy. To všetko máte za mesačný poplatok do maximálnej výšky 26 €, čo je v porovnaní s minimálnym platom zamestnanca naozaj neporovnateľne lepšie. S takouto vecou znamená byť úspešnou ženou v podnikaní naozaj jednoduché.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*