Prvé rande: Toto na ňom dievčatá fakt nechcú počuť

13. septembra 2017

Na prvom rande všetky chceme jedno: užiť si ho a nebrať hneď do zajačích s trápnu výhovorkou o vriacom hrnci na platni. Tak teda prosím – tu je osem viet, ktoré väčšina žien od mužov nechce počuť na prvom rande!

 

  1. Na fotke vyzeráš inak!

Facebook, Instagram a všemocné filtre, zkrášlováky a ďalšie podvodné aplikácie, ktoré urobia z škaredého káčatka luxusnú šelmičku, sú nešvárom sociálnych sietí. Keď ti muž na prvom rande povie: „Som rád, že som ťa spoznal, ale na fotkách vyzeráš úplne inak.“

 

  1. Nemáš jednu cigaretu naviac?

Vedľa závislosti na Facebooku sú tu ďalšie nešváry. Fajčenie a alkohol. Nevycítila tvoja nastávajúca drahá polovička, že neznášate fajčenie a zapaľuje si jednu cigaretu od druhej alebo dokonca žobre pri vedľajšom stolíku o jednu kusovku? To je zaručený rýchly koniec.

 

  1. Tie sú pravé?!?

Nežijeme v pralese a mužom sa chceme páčiť. Áno, niektoré máme silikónový dekolt, gélové nechty a vlasy z Ruska. Ale to všetko robíme kvôli mužom. Ak bolo by to všetko na nás a medzi ženami nepanovala konkurenčné nálada, chodili by sme všetky ako v nedeľu pri upratovaní v teplákoch, mastnými vlasmi do copu a otlčeným lakom na nechtoch.

 

  1. Prosím ťa, zaplatíš to? Zabudol som si doma peňaženku.

Nie, nie a nie! To sa nemôže stať ani v lepších rodinách. Je len jedno slabé percento, kedy snáď muž môže byť úplný Mimoň, a na prvé rande, kde si starostlivo vyberá trendy outfit, vonia sa od hlavy až k päte (na patričných miestach aj dvakrát, čo keby náhodou) a použije dokonca aj dentálnu niť , zabudne svoju peňaženku doma.

  1. Bývaš sama? A je mama doma?

Zisťuje tvoja potenciálna obeť kde a s kým bývaš? Potom ťa možno chce dostať do postele, a to ASAP. Pýta sa preto, že buď sám býva s rodičmi alebo kamošmi a nemá možnosť, kam s tebou po večeri plánovite ľahnúť, a alebo prefíkane zisťuje tvoj stav, teda zadaná, slobodná, rozvedená

  1. A ty si neplatíš dôchodkové poistenie? A to si vážne volila toho blbca?

Podľa britského výskumu celých 40% žien neznáša, keď muž začne na prvom rande hovoriť o politike. Takže ak nemáš zálusk na prezidenta, dúfaj, že ten tvoj vyvolený nie je otravný breptal, ktorý by všetko vo vládnom kresle urobil lepšie. A keď ti muž pri romantickej večeri počíta, koľko by si si mala platiť dôchodkové poistenia alebo ťa karhá kvôli nezodpovednosti voči daňovým preddavkom, vezmi do zajačích.

 

  1. To moja EX …

Ak zaznie na vašom prvom stretnutí slovo EX, utekaj (teda ak tí muž nechce povedať, že si Extrémne krásna či extra trieda). Že jeho ex bola strašná mrcha, že sa rozišli v zlom, alebo že sú naopak najlepšími kamoši na život a na smrť? Ani jedno nie je v pohode a chlapec má buď zlomené srdce, alebo je stále zamilovaný do tvojej predchodkyne.

 

  1. Bude ti vadiť, keď si odskočím zavolať?

To je niečo dôležitejšie, než je prvé rande? Meniť PIN na kreditnej karte asi nechce, takže prečo by mal odchádzať telefonovať mimo váš dosluchu? Ak si muž neuvedomuje, ako je prvý dojem dôležitý, budete s ním zápasiť celý váš vzťah / život.

A na záver trochu k vizuálu. Chlap by si nemal lámať hlavu, ako sa na prvé rande obliecť, pretože podľa prieskumu ani ženy neprikladajú veľkú váhu oblečenia. Muž nemusí mať na sebe značkové a drahé veci, musí však naopak pôsobiť celkovo príjemne. Je super sa oháknout do luxusných šiat, ale keď sebou budete celý večer šiť a škriabať sa, je efekt elegancia zaručene preč.

Zdroj: jsme kočky.cz, Pinterest

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*