Aká žena je pre muža najideálnejšia?

15. júla 2023

Samozrejme, že jeden univerzálny vzorec vám neposkytneme, no môžeme vám priblížiť svet mužského zmýšľania, ktorý je v mnohých prípadoch zaujímavý a niekedy aj dosť záhadný. No aj vďaka tomu by ste si mohli uvedomiť, že je to ten najlepší spôsob, ako môžete spolu fungovať.

Všetci byť dokonalí a rovnakí nemôžu, no ak sa aspoň trochu priblížite ich zmýšľaniu, môže vám to v niektorých prípadoch pomôcť. Tak poďme na to.

Muži potrebujú pochvalu

Najlepšie za všetko. Je to dokonalý spôsob motivácie, ktorý ženie vpred nie len mužov. Takže, pri najbližšej príležitosti mu poďakujte za pekné šaty, ktorými sa vám snažil urobiť radosť a prejaviť náklonnosť. Muži si potrebujú pripadať dokonalí a mať pocit, že sa vyznajú vo všetkom. A ani taký výber oblečenia pre vás ho predsa nemôže zaskočiť.

Chcú sa o vás starať

Myslíte, že nie? To si píšte, že áno! Vo svojej naprogramovanej psychike majú zakorenené akési vrodené správanie, ktorým starostlivosť o vaše pohodlie a spokojnosť jednoznačne je. Vašou úlohou je mu to odvďačiť krásou v exkluzívnych spoločenských šatách a s dokonalým make-upom, samozrejme okrem iného. Ste predsa distingvovaná žena a viete, ktoré veci môžete v správnom okamihu vo svoj prospech využiť.

Život s vami musí byť zábavný

Zodpovedný prístup k životu sa samozrejme nevylučuje, no byť za každú cenu bezchybná, nie je asi najlepšia cesta, ako si udržať dlhodobý vzťah plný emócii. Nebuďte bez nálady a neustále vážna. Váš muž potrebuje spestrenie.

Nebojte sa obliecť si hrejivý kabát a vybrať sa do prírody na prechádzku, pri ktorej určite zažijete niekoľko vtipných situácii. Alebo choďte na kávu do kaviarne, zmena spoločnosti je viac než nutná

Takto pri najbližšej príležitosti otestujte a zistíte, či vám tieto rady pomohli. S mužom sa musíte hrať a ukázať mu, ktorým spôsobom to bude najlepšie. Tak vám držíme palce.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*