Najlepšie afrodiziaká, ktoré posilňujú vaše libido

25. októbra 2017

Afrodiziakum je definované ako potravina alebo liek, ktorý vyvoláva sexuálny inštinkt, prináša túžbu alebo zvyšuje sexuálne potešenie či výkon. Samozrejme že, afrodiziaká sú horúcou témou, o čom svedčí nespočetné množstvo farmaceutických liečiv, ktoré sú k dispozícii a predávané špeciálne pre ich účinky zvýšiť a podporiť vaše libido.

Aj tieto rýchlo dostupné afrodiziaká sú jednou z možností, ktoré môžete vo svojom živote a na spríjemnenie voľných chvíľ využiť, no existuje aj niekoľko iných spôsobov, ktoré vám môžu navodiť rovnaký pocit. Samozrejme, že to nemusí byť tak rýchle, ale svoj efekt to splní.

Neverte mýtom

Platí to aj v prípade, ak sa rozhodnete si spestriť erotické chvíľky špeciálnou vákuovou pumpou. Že je to pomôcka určená len pre mužov, ktorí už nemôžu? Omyl, túto jednoduchú erotickú hračku môžete využiť pre zvýšenie vzrušenia u mužov aj žien. Vaše pohlavné orgány dokonale pripravia na vášnivú noc.

Zahoďte zábrany a prestaňte pred sexom a témami o ňom zatvárať oči. Nie je to tabu, naopak prirodzená súčasť nášho života, ktorá sa postará možno aj o vaše lepšie zdravie.

Skúste to so slivkami

Toto pre nás bežne dostupné ovocie môže byť dobrým a jednoduchým spôsobom, ako si zvýšiť vaše libido. Samozrejme aj tu platí všetko v správnej miere. Slivka je každoročne pestovaná rastlina po celom svete. V minulosti si ju Rimania dovážali až z Damašku.

Jej semená sú najčastejšie používané v južných ázijských jedlách, ale sú tiež populárne v ayurvédskej medicíne na protizápalové liečenie posilňujúce libido. Obsahuje zlúčeniny, ktoré môže telo použiť na podporu tvorby hormónov, ako je estrogén a testosterón.

Ak by vás ale neuspokojila ani táto prírodná cesta, navštívte dobrý sexshop, v ktorom si vyberiete lepšie afrodiziakum a možno aj inú pomôcku. Je to najlepšia cesta, ako dospieť k spokojnosti vo vašom vzťahu.

Nemusíte ísť do kamenej predajne a skrývať svoj ostych. Cez internet je to pohodlnejšie a vďaka špeciálnemu baleniu sa nikto nedozvie, odkiaľ čerpáte inšpiráciu na dokonalý recept, ako si udržať partnera.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*