Ženské tváre pred, počas a po orgazme ako pochopenie krásy ženskej sexuality

31. októbra 2017

Ženský orgazmus je pre mnoho mužov veľká veda. Nie je síce úplne bežnou témou, dokonca ho nie každý zažil, no jednoznačne patrí k láske.

Brazílsky fotograf Marcos Alberti sa snaží zbúrať predsudky okolo ženského orgazmu a oslavuje ho v celej jeho kráse v projekte The O Project. Ide o akúsi explóziu žien z celého sveta pred. počas a po dosiahnutí orgazmu.

V spolupráci so spoločnosťou, ktorá sa venuje výrobe sexuálnych pomôcok Smile Makers Alberti vyzval modelky všetkých národností, vrátane tých konzervatívnejších kultúr ako napríklad Čína či Singapur.

„Naše partnerstvo s Marcosom nám umožnilo vytvoriť túto sériu, ktorá by mala odbúrať predsudky pred ženskou sexualitou a tak „odtabuizovali“samotný pôžitok žien zo sexu,“ povedal Fan Yang, manažér značky Smile Makers.

Každá z modeliek dostala k dispozícii jednu z ich pomôcok a následne im vytvorili štyri snímky ukazujúce zmeny v ich prejavoch počas dosiahnutia vrcholu ich blaženosti či po uvoľnení. Základom je, aby sa po zhliadnutí tohto projektu každá žena stotožnila s tým, čo cíti počas alebo po orgazme a nehanbila sa za svoje prejavy.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*