Držíte sexuálny pôst počas menštruácie? Ale prečo ?!

6. novembra 2017

Menštruácia a sex. Aká asociácia sa vám vybaví ako prvá? Tabu. Uhádli sme? Nebolo to ťažké. Aj v treťom tisícročí menštruáciu vníma rad žien ako niečo, čo po skončení prináša úľavu. Pritom ide v podstate o očistu tela. A zbytočne negatívne sa staviame aj k milovaniu počas periódy. Prečo abstinovať, keď môžeme našu pravidelnú dávku slasti dostať 5 príjemnými spôsobmi?

 

  1. Presuňte sa o kúsok vyššie. K Venušinho pahorku

Zabudnite na tradičné vnímanie sexu. Ten najintenzívnejšie váš rovnako nečaká vnútri, ale mimo. Klitoriálnu orgazmus zažívajú ženy častejšie ako vaginálne. A v období menštruácie, kedy je telo citlivejšie, očakávajte cunami slasti.

  1. Dajte si spoločnú sprchu

Bojíte Ak sa, že nebudete s tampónom v posteli pri orálnom sexe „v suchu“, vezmite partnera za ruku a pomilujte sa v sprche. Ocenia to hlavne zástancovia penetrativneho, teda vaginálneho sexu. Vďaka odtekajúcej vode nebude po červenej ani pamiatky – a ženy sa tak ľahšie uvoľnia než v posteli.

 

  1. omilostia menštruačný kalíšok

V mene neobmedzených posteľových radovánok. Podľa serveru SheKnows umožňuje väčšina menštruačných kalíškov vaginálny sex. Ak by vám to z nejakého dôvodu nešlo, stále sa môžete presunúť k ústnej stimulácii bez najmenších obáv. Keď je menštruačný kalíšok správne zavedený, neprepustí ani kvapku.

  1. pokojne si zaexperimentuj!

Keď to nejde klasicky, musí to ísť netradične. Mnoho žien sa počas menštruácie vyvaruje sexu z hygienických dôvodov. Pritom existujú cestičky, ako sa pomilovať bez neporiadku okolo. Trebárs s pomocou sexuálnych hračiek. Ženský cyklus je tiež skvelou príležitosťou pre objavovanie sexuálnych bodov u muža. Viete, kde hľadať (a dráždiť) bod P? A priviesť tak muža k orgazmu? Ak nie, je načase si trochu pogooglit ….

  1. Rozložte uterák. A prijmite svoje telo so všetkým

Pre niekoho je sex v týždni menštruácie tabu. Dôvody sú zrejmé, zároveň ale nie je prečo sa hanbiť za svoje ženstvo. Navyše mnoho mužov je milovanie počas periódy otvorených (prečo by si upierali slastiplnú príležitosť, že?). Len sa ženy musia chopiť iniciatívy a nebáť sa takou konverzáciu načať – je to citlivá téma najmä pre nich.

V prípade obojstranného súhlasu už len stačí na posteľ (alebo inam) rozložiť veľký tmavý uterák. A po milovaní ho vyprať. Jednoduché, že? Nie je čoho sa báť.

Zdroj: SheKnows, Pinterest

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*