Objavili sme skutočné pomôcky, ktoré môžu ochrániť vašu budovu

28. novembra 2017

Vtáčie výkaly môžu zničiť takmer akýkoľvek stavebný materiál vrátane dreva, kameňa, mramoru, ocele a železa. Akumulované trusy môžu taktiež poškodiť strechy , upchávať žľaby, zmeniť farbu, korodovať trámy, ochranné markízy a zničiť elektrické zariadenia. Vtáctvo je súčasťou našej existencie, no nie len z týchto dôvodov hľadáme účinné a šetrné spôsoby, ako sa týchto neželaných návštevníkov zbaviť.

 

Dôležitý aspekt účinnej zábrany

V procese budovania by malo ísť o to, ako zabrániť tomu, aby vtáky prechádzali na štruktúru budovy. Inštalácia zábran proti vtákom šetrí čas a peniaze a eliminuje nebezpečenstvo chorôb prenášaných z vtáctva, degradácie materiálov a nevzhľadného neporiadku vtáčieho trusu. Čas a úsilie potrebné na odstránenie odpadu z vtáctva spolu s nebezpečenstvami spojenými s manipuláciou s ním spôsobuje, že táto cesta sa javí ako najvhodnejšia.

Najdôležitejšie dôvody, prečo zvoliť hroty

Neviete, o čom je reč? Účinná ochrana proti lastovičkám, ktoré sa k nám o niekoľko mesiacov opäť vrátia, by sa mala stať súčasťou vašej stavby. Prezradíme vám pádne dôvody.

Výskumníci prišli na to, že viac ako 60 prenosných chorôb šírených vtáctvom a jeho trusom spôsobuje niektorým ľuďom smrteľné ochorenie.

Ak sa vrstva vtáčieho trusu po čase naruší, prach z nej sa v ovzduší premení na oblak, v ktorom sa nachádza niekoľko tisíc parazitických mikroorganizmov. Ak sa dostanú do našich pľúc, môže to spôsobiť inhalačné ochorenie, ako je napríklad histoplazmóza alebo toxoplazmóza.

Jedenou z najbežnejších ciest je všade vo svete umiestňovanie hrotov proti holubom, čo je relatívne lacný spôsob, ktorý sa ľahko inštaluje a eliminuje nevzhľadný neporiadok znečistenie fasády. Estetika je v našom živote dôležitá tiež, preto by ste s výberom tých správnych hrotov nemali dlho váhať.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*