Facesitting : Pripravte svoju partnerku na nový štýl vzrušenia

6. februára 2018

Facesitting vyzerá na prvý pohľad trochu neohrabane, vedzte ale, že sa bude páčiť ako partnerovi, tak i partnerke. Navyše na vás väčšinou nikto nepozerá, ak to nevyžadujete. Ako sa facesitting prevádzkuje a prečo sa stáva tak obľúbeným? Zistite to hneď.

Pripravte svoju partnerku na nový štýl vzrušenia

Pokiaľ chcete pre svoju partnerku, milí páni, pripraviť prekvapenie vo forme facesitting, choďte na ňu zľahka a pomaly. Ľahnite si na mäkkú posteľ a nakloňte si ju k sebe. Zľahka ju bozkávajte na pery, neskôr na krk a postupujte nižšie tak, aby si nakoniec sadla na vás.

Partnerka by si na vás mala sadnú obkročmo tak, aby ste pusou ľahko dosiahli na jej prirodzenie a nemuseli sa nijako nakláňať. To by vám totiž mohlo spôsobiť bolesti krku. Potom už praktika prebieha rovnako ako bežný orálny sex.

Táto poloha prinesie žene väčšie vzrušenie ako pri klasickom orálnom sexe. Muž totiž dosiahne jazykom na klitoris v lepšom uhle, čo prináša väčšiu intenzitu.

V opačnom prevedení sa stupeň vzrušenia nemení

Aj dámy si môžu pripraviť pre svojho partnera prekvapenie v podobe facesitting. Stačí len, aby si na vás partner sadol a potom už je všetko len na vás a vašej fantázii. Pri klasickom orálnom sexe ste už určite zistila, akým spôsobom to má váš partner rád, a v tejto polohe sa nič nemení.

Nezabudnite na kondóm pri styku s cudzím partnerom

Pre väčšie pohodlie by sa mal partner viac nakloniť dopredu, nie si však na vás úplne ľahnúť, musíte predsa niekedy dýchať.

Pre takú polohu si môžete zaobstarať aj sexuálne pomôcku

Sexuálne pomôcka pre facesitting nie je žiadny vibrátor a nečakajte ani lubrikačné gély. Jediné, čo je pre tento typ orálneho sexu potrebné, je kus erotického nábytku. Aby sa totiž obaja partneri v tejto polohe cítili príjemne, môžu si kúpiť sedadlo.

Do takzvaného oralboxu sa uzavrie hlava tvárou nahor, von z diery. Potom už je len na vás, ako presne túto sexuálnu pomôcku využijete. Ak vás vzrušuje aj ľahké priškrcovanie, aj to je s touto pomôckou možné.

 

Zdroj:pinterest

 

 

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*