Pripravte sa na jar s novou a kvalitnou obuvou

27. marca 2018

Aj keď sa ešte chladné dni celkom z našej blízkosti nevytratili, slnečných lúčov je zo dňa na deň viac a viac. Značí to nielen príchod nového ročného obdobia, ale aj fakt, že je čas na zmenu oblečenia a jeho doplnkov. Jedna z najdôležitejších vecí, na ktoré by ste v tomto prípade nemali zabudnúť, je správny výber obuvi.

Je možné to kombinovať

Obuv na jar by mala byť odolná proti vlhkosti a vode. Prichádzajúca vlna tepla a slnečných lúčov sa veľmi rýchlo vedia postarať o to, aby sme všade na okolo mali veľa vlhkosti a vody, ktorá tu ostane po roztopenom snehu. Preto by ste ešte mali zvážiť nosenie členkových čižiem. Predsa len sa netreba vo svojich rozhodnutiach unáhliť, koniec koncov ide aj o vaše zdravie.

Takúto obuv ale môžete kombinovať s tou voľnejšou. V originálnych dámskych mokasínach budete štýlové a trendy a zároveň ostane vaše chodidlo ešte chránené proti vonkajším vplyvom.

Gumáky

Tento typ obuvi je dnes moderný, no v minulosti bol považovaný za niečo menejcenné a jeho nosenie sa pripisovalo najmä mladším vekovým kategóriám. Takáto obuv vás ale pred vodou ochráni dokonale. Nie sme si istí, či tu ale bude všetko v poriadku s vlhkosťou, ktorá sa v tatko špecificky uzavretej topánke môže tvoriť. Predsa len aj naše telo a chodidlá sa potia a majú svoju teplotu. Z času na čas ich prevetrať ale môžete.

Najuniverzálnejšia obuv pre všetkých

Reč je o štýlových dámskych teniskách. Tento typ obuvi je nenahraditeľný a nosíme ho takmer všade a všetci. Rôzne strihy, materiál a spracovanie rozširujú už tak veľkú ponuku. Aj tu ale dávajte pozor na kvalitu a značku. Pohodlná chôdza je najdôležitejšia a ak je to spojené s vkusom, niet pochýb o jednoduchom dosiahnutí dokonalosti.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*