Sexy spodné prádlo pre každú ženu je ako zákon

27. marca 2018

Spodné prádlo je tiež jedna z dôležitých častí nášho odevu a spôsobu života. Každá jedna žena asi vie, že v niektorých prípadoch je od výberu bielizne závislé aj nosenie a tvar ostatných doplnkov oblečenia. V mnohých prípadoch si ho ale stále nevieme správne vybrať. Podľa štatistík je to dokonca až 70 % žien, ktoré nepoznajú a nenosia správnu veľkosť. S nami sa to môžete pokúsiť zmeniť.

Prečo by ste mali dávať pozor na správne rozmery

Kvalitné spodné prádlo má predovšetkým čisto praktické funkcie – chráni telo a poskytuje prsníkom potrebnú podporu.

Dnes je spodná bielizeň ale aj hodnotná časť odevu, ktorý je funkčný a zároveň aj estetický. A určite nám v tomto prípade dáte za pravdu, ak si spomeniete na jeho nádherné zdobenie čipkou, ktoré je často zámerne viditeľné.

Výber bielizne do značnej miery ale závisí od rozsahu a potrieb žien, preto sa rozlišuje spodná bielizeň pre každý deň, spodná bielizeň na príležitostné nosenie a spodná bielizeň na šport. To znamená, že luxusné bodystocking môžete využiť napríklad pri intímne trávených chvíľach s vaším partnerom, a dobrú push up podprsenku zvoliť napríklad do práce.

Univerzálne tangá nohavičky?

Hovorí sa, že každá žena by mala mať vo svojom šatníku aj klasické tangá nohavičky. V tomto prípade ale rozhoduje asi najmä vek, pričom sa berie ohľad aj na pohodlie. Predsa len je to trochu viac špecifická časť spodného prádla, ktorá všetkým vyhovovať nemusí, no niekedy je to naozaj najlepšia voľba.

Tu vám ale nie je cez nohavice vidno obtiahnutie nôh silnejšou gumičkou iného strihu nohavičiek. Tie môžu byť síce pohodlnejšie, pretože držia všetko pohromade, ale či to vyzerá vkusne, už asi tak jednoznačné nie je. Problém môže byť opäť v nesprávnej veľkosti.

Nesnažte sa preto za každú cenu kupovať menšie veľkosti, niekedy to pôsobí dosť nevkusne a v zrkadle na to prísť nemusíte. Nezabudnite aj na materiál, ten môže byť v týchto prípadoch tiež veľmi dôležitý, preto si zvoľte kvalitu, ktorá by mala byť aj vhodne ocenená.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*