Túžite po originálnom symbole, ktorým spečatíte svoj manželský sľúb? Tu ho máte

18. mája 2018

Samota je vec zlá a len málokto si dokáže predstaviť svoj život bez dobrej spoločnosti blízkej osoby. Ak k takýmto ľuďom patríte aj vy, mali by ste začať riešiť svoju budúcnosť. Nájsť si dobrého partnera na všetky životné cesty, ktoré máte ešte pred sebou, aby ste sa na niektorej z nich nezakopli a nemal vám kto pomôcť sa postaviť na nohy a vzpriamene kráčať ďalej.

Pokiaľ máte to šťastie a delí vás od svadobného dňa už len niekoľko dní, zrejme si chcete v tento okamih všetko do detailu naplánovať. Výber svadobnej obrúčky alebo zásnubného prsteňa pod tieto možnosti spadá, tak sa poďme na to pozrieť, aby ste niekde potom neurobili chybu.

Tradícia spojenia dvoch osôb a potvrdenie sľubu vernosti začína darovaním snubných prsteňov  a existuje už mnoho storočí. Je to akási príprava na svadbu a spoločný život, ktorý sa po nej začne. Preto by ste mali poznať všetky dôležité veci, ktoré ovplyvňujú toto rozhodnutie. Materiál, prítomnosť výzdoby a tvar. Akési osobitné pravidlá a možno všeobecné nepísané zásady, ktoré je nutné poznať.

Veľkosť a tvar je základ

V tomto prípade ale treba postupovať pri výbere opatrne. Nie je to zásnubný prsteň, nepotrebujete svoju partnerku prekvapiť, takže si vyberajte spolu! Veľkosť sa volí ale dosť problematicky, no na požiadanie vám aj po kúpe prstienok samozrejme vedia šikovní zlatníci tento kúsok drahého kovu zmenšiť alebo zväčšiť. Predísť sa tomu dá, hodinou, v ktorej si prsteň skúšate. Tiež to môže závisieť aj od sezóny alebo stavu tela. Treba tomu všetkému venovať pozornosť, aby ste pri samotnom obrade nespôsobili problém.

Materiál tých najkrajších obrúčok v súčasnosti

Hladké obrúčky sa vám môžu časom poškriabať a tie matné sú na tom podobne. Vyrezávané, brúsené a špeciálne zdobené sú lepšie. Je to samozrejme ale na vás, ktorá voľba bude vhodná a ideálna. Materiál by mal byť ale kvalitný. V súčasnosti sú moderné obrúčky z bieleho zlata, ktoré vám budú uzavretie manželského sľubu pripomínať čo najdlhšie, naozaj nádherné a veľmi lacné.

Mimo najväčšej konkurencie je tu aj platina – najdrahší kov. Nájdete však aj zásnubné prstene zo striebra a titánu. Kombinácia niekoľkých kovov v jednom kruhu je tiež novinkou. Ide o to nájsť elegantný spôsob, ako sa vyhnúť stereotypom a dopriať si niečo viac a za mimoriadne slušnú cenu.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*