Je vaša nádej na potešenie v koncoch? Môžete to zmeniť

20. mája 2018

Nechávať všetko na mužov nie je veľmi dobré riešenie, o čom ste sa už neraz určite presvedčili. Bude to platiť aj v tomto prípade. Keď je narušená miera vášho uspokojenia a to vlastné vám nestačí. Zmeňte to a pomôžte svojmu partnerovi a zároveň aj sebe.

Je čas na riešenie problémov s erekciou

Aj muži majú svoje dni a možno by ste boli prekvapené, ale znášajú ich oveľa horšie. Ani to asi nie je pre vás ale žiadna novinka, a preto ste sa rozhodli konečne zakročiť! Ak sa partner snaží a nemôže dosiahnuť erekciu, nehľadajte automaticky problém v sebe a vo vzťahu. Môže ísť o prvé príznaky klasickej erektilnej dysfunkcie, ktorá postihuje mužov v určitých situáciách, my vám povieme, či nenastala aj u vášho partnera.

Nehádžte flintu do žita

Ženy sú naučené, že ak ich niečo trápi, tak sa to snažia riešiť. Muži sa o svojich problémoch hovoriť boja. O to viac, ak sa jedná o ich intímne partie. Ego ale utrpí oveľa viac, ak sa nezačnú o seba starať a viac zaujímať. Neznamená to hneď navštíviť lekára, niekedy je to o psychike a problémoch, ktoré riešite medzi sebou. Ak sa však problém opakuje častejšie, kedy partner nedosiahne erekciu, mali by ste spozornieť a hľadať príčinu, prečo váš muž potrebuje tabletky na erekciu.

Rizikové faktory

Určte to môže byť vek, aj keď sú muži aktívni vo vysokom roku svojho života, niekedy to jednoducho už nejde a vtedy si často vyhľadajú Cialis. Okrem psychiky, sa pod príčiny vzniku erektilnej dysfunkcie môže podpísať aj konkrétne ochorenie, vtedy je možno dobré navštíviť aj urológa, ktorý rieši aj vhodnosť obriezky.

Odborníci k najčastejším príčinám zaraďujú aj:

 

  • ochorenia kardiovaskulárneho systému: ako je hypertenzia, ischemická choroba srdca, ateroskleróza;
  • endokrinné poruchy: nedostatočná produkcia testosterónu, pohlavného hormónu, diabetes mellitus, hypotyreóza a adrenálna hyperplázia;
  • urologická patológia: malformácie pohlavných orgánov, ochorenia prostaty a močového mechúra, zlyhanie obličiek;
  • neurologické poruchy: depresia, epilepsia, Parkinsonova choroba, roztrúsená skleróza, následky traumy a operácie mozgu, miechy, panvy a iné;
  • vedľajšie účinky liekov: diuretiká, beta-blokátory, antihistaminiká atď.

Ak je vám niečo z tohto zoznamu známe a pozorujete príznaky niektorého ochorenia, možno by nebolo  zlé sa troška viac zaujímať o partnera aj z vašej strany. Alebo netreba robiť paniku a  vyskúšať tabletky na erekciu, ktoré prinavrátia stratenú chuť vášmu intímnemu a predovšetkým spoločnému životu. Tak čo, neoplatí sa to vyskúšať? Sex dokáže zázraky, milé dámy.

 

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*