Nepoistili ste si svoje problémy v sexe? Dnes je to už možné

20. mája 2018

Hovorí vám niečo pojem „manželská povinnosť“? V skutočnosti je tento proces príjemný pre obe strany. Ale bohužiaľ nie stále, intímny život manželského páru môže byť ovplyvnený mnohými nepríjemnými faktormi. Výsledok – problémy v sexe, ktoré často spôsobujú hádky a dokonca aj rozvody.

Pred problémami v sexe nie je ale poistený žiadnym manželský pár, pretože o nich zrejme ani netuší. Po čase ale na to prichádzajú, prečo sa vyskytujú a ako sa s nimi vyrovnať. Samozrejme nie všetci. Trápia aj vás, je problémom veľké zväčšenie penisu, o ktorom nesníva len váš partner? To a viac iného si môžeme teraz povedať.

Aké faktory vedú k tomu, že sa sex medzi vami komplikuje?

Ani tu to nebude len jedna a jasná príčina, ktorá sa dá vždy a u každého rovnako liečiť. U niektorých mužov po 35-40 rokoch života je úroveň libida výrazne znížená. V niektorých prípadoch je to žena, ktorá má menej pravdepodobný záujem o sexuálny kontakt so svojím manželom. Takže je to celkom vyrovnané. V tomto prípade musíte zistiť príčiny nedostatku atraktivity, zmeniť spôsob života, venovať pozornosť športu a vzdať sa zlých návykov, poprípade ešte vyskúšať Xtrasize.

Veľa mýtov existuje v oblasti, že na dobrý sex potrebujete aj dobrú veľkosť penisu svojho partnera. Ten potom v nádeji hľadá úspešné cviky na zväčšenie penisu a snaží sa svoje milovanej žene urobiť radosť. Často je to ale len o vizuálnej stránke a nakoniec zistíte, že najcitlivejšie oblasti intímnych orgánov máte na ich povrchu.

Poistka na lepší sex

Existuje a funguje, len jej musíte dať šancu. V prvom rade je to váš vzťah a komunikácia, v tomto prípade musí ísť o úprimnosť a dôveru. Niekedy pomôže zmena polohy, oblečenia, účesu alebo vône parfému. Dobrou poistkou môžu byť spomínané podporné prostriedky na podporu erekcie u muža, fungujúcich na prírodnej báze, prípadne potravín, ktoré majú rovnaké účinky. Alebo si jednoducho zaobstarajte erotické hračky. Veď aj v posteli môže byť zábava. Vyskúšajte a uvidíte, že to funguje.

 

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*