Test odhalí : Aký je váš vzťah k sexu a čo vás skutočne vzrušuje ?

21. mája 2018

1 Čím vás milý zaručene vzruší?

A „Milujem, keď ma končekmi prstov jemne hladí po celom tele alebo ma masíruje.“

B „Stačí, aby predo mnou prešiel po byte nahý alebo len s osuškou omotanú okolo pása, a hneď dostanem šialenú chuť na sex.“

C „Rozpaľuje ma, keď sa ku mne nakloní a pošepká mi niečo poriadne pikantého.“

D „Zbožňujem prekvapenie, napríklad keď ma pobozká na nečakané miesto alebo pustí zmyselné pesničky.“

2 Máte chuť na sex, ale drahý vysedáva pri televízore a k ničomu sa nemá. Čo urobíte?

A „Sadnem mu na nohy, zacloním mu telom výhľad a vášnivo ho pobozkám, aby pochopil, čo chcem.“

B „Pred televíziou pustím ovládač, zvodne sa pre neho zohnem, predvediem, že nemám nohavičky.“

C „nadhodím:, Tieto džínsy tí neskutočne pristanú. Čo keby som omrkla, čo sa skrýva pod nimi? ‚ “

D „Začnem mu olizovať miesto, kde sa ho inokedy moc nedotýkajú, treba jamku medzi kľúčnymi kosťami.“

3 Práve ste mali úplne úžasný orgazmus. Na čo ste pri ňom myslela?

A „Na nič! Sústredila som sa len na tie slastné výboje a v hlave mala vzduchoprázdno. “

B „Predstavovala som si, že sa zblízka pozerám, ako sa do mňa môj partner ponára.“

C „V duchu som si stále opakovala:, Ešte! Ešte! Ešte! ‚Alebo aj niečo pikantnejšie. “

D „Predstavovala som si, že si to rozdávam s iným krásavcom.“

4 Ak si chcete užiť sólový sex, siahnete po …

A „… svojom klitorise, prsiach alebo po obidvoch. Na hračky si nepotrpím, stačia mi moje ruky. “

B „… počítačovej myši a preklikáte sa na stránky s pornom alebo s erotickými fotografiami!“

C „… erotickej knižke. Zo všetkého najviac ma dokážu vzrušiť slová. Rozpaľuje ma tiež, keď svoje predstavy hodím na papier a potom si ich čítam. “

D „… vibrátore alebo inej erotickej hračke, ktorú som si nedávno objednala cez internet.“

Najčastejšie ste zvolila: A -> Vzrušujú vás: dotyky

Čo vás nabudí

Rozpaľuje vás trenie kože o kožu, nežné hladenie, vášnivé kúsance. Stačí, aby vám drahý jemne prechádzal končekmi prstov po krku alebo predlaktí, a hneď začnete myslieť na sex. Čím väčšou plochou tela sa milého dotýkate, tým viac ste vzrušená. Natiahnite sa proti nemu na posteli na bok a

prepleťte s ním nohy alebo ho položte na chrbát, vyhupne sa mu na klin, predkloňte sa a trite sa mu prsiami o hruď. Rozpáli vás tiež dotyk hodvábu, zamatu alebo pierka. Zatvorte oči a hádajte, čím vás partner láska.

Ako znásobíte vzrušenie

Keď muž pri sexe prevezme vedúcu úlohu, budete sa môcť sústrediť len na svoje pocity. Uvoľníte sa a dosýta si vychutnáte každý dotyk a pohladenie. Erotické dusno ešte vzrastie, ak vám milý spúta zápästia a potom si s vami bude robiť, čo sa mu zapáči. Môžete ho tiež požiadať, aby vám zaviazal oči, pretože keď nič nevidíte, okamžite sa vám zbystrí ostatné zmysly.

Tip pre silnejší orgazmus

S každým ďalším dotykom vo vás rastie prudšia túžba. Vzrušením sa vám poriadne prekrvia intímne partie a vďaka tomu zažijete výbušnejší orgazmus. Preto sa k vyvrcholeniu dostante v pohodlnej polohe, v ktorej sa k milému môžete pevne tlačiť, hniesť mu zadok, bozkávať ho alebo mu putovať po koži jazykom. Milovanie zozadu vám najskôr žiadne zvláštne vzrušenie nezariadi, naopak vám bude pripadať neosobné. Radšej sa natiahnite na chrbát a nechajte väčšinu aktivity na milom. Až ucítite, že vo vás začína silnieť vzrušenie, požiadajte partnera, aby sa prestal pohybovať a minútu alebo dve vás len hladil a bozkával. Vzrušenie dosiahne sily uragánu.

Najlepšia poloha: Zmyselný zámok

  • V ľahu na chrbte ho objímte nohami a zaháknite členky o seba.
  • Dotýkate sa ho celým telom a máte voľné ruky, aby ste ho mohli hladkať.
  • V tejto polohe záleží všetko na ňom a vy sa môžete plne sústrediť len na svoje pocity.
  • Ležíte k sebe čelom, takže sa môžete pohodlne bozkávať.

Najčastejšie ste zvolila: B -> Vzrušuje vás: poriadna ,,podívaná“

Čo vás nabudí

Aby ste dostala chuť na sex, potrebujete vidieť niečo vzrušujúce, treba milého v priliehavých boxerkách. Pri milovaní rada sledujete, ako muž pohybuje zadkom alebo ako do vás zachádza jeho penis. Do chlípnej nálady vás zaručene dostane prezeranie erotických fotiek na internete alebo sledovanie porna.

Ako znásobíte vzrušenie

Pre vás je ako stvorená vedúca úloha. Ak necháte rozhodovať partnera, riskujete, že bude vyberať polohy, v ktorých nemáte na chlípne dianie dostatočne dobrý výhľad. Najspokojnejší budete, keď ho položíte na chrbát a veselo si na ňom zarajtujeme. Ak sa rád miluje zozadu, kúpte si do spálne čo najväčšej zrkadlo, aby vám nič z tohto divadla neuniklo.

Tip pre silnejší orgazmus

Všímajte si, ako vaše telo reaguje na vzrušenie. Požiadajte treba partnera, aby vám olizoval bradavky, a sledujte, ako sa pod jeho dotykmi postavili do pozoru. Skúste sa tiež uvelebiť v kresle a pozerajte sa, ako vás partner láska v lone jazykom. Alebo si ho osedlajte, ale namiesto aby ste na ňom kľačala, hýbte sa  v podrepe s roztvorenými stehnami. V tejto pozícii sa môžete ľahko predkloniť a sledovať, ako sa do vás partner ponára. Ak stále ešte nemáte chlípneho divadla dosť, skúste namieriť na posteľ kameru, pripojenú k televízii alebo počítaču. Nastavte ju tak, aby sa obraz prenášal na obrazovku, ale nič sa nenahrávalo. Vďaka tomu si vychutnáte poriadnu podívanú, bez toho vznikne video, ktoré by sa nedopatrením v budúcnosti mohlo dostať do nepovolaných rúk. Je pravdepodobné, že vo vás drieme exhibicionistka a pred zvedavým okom kamery si budete pripadať ako filmová hviezda. Pookrejete, uvoľníte sa a budete vykonávať veci, ku ktorým by ste treba inokedy nezobrala odvahu. Vzrušovať vás môže aj vedomie, že pikantné podívanú poskytujete svojmu drahému.

Nejlepšia poloha: Zaklonená kovbojka

  • Uvidíte, ako do vás preniká partnerov penis.
  • Môžete sa mu pozerať do očí.
  • Milý má voľné ruky, takže vám môže hniesť prsia a hrať sa s bradavkami.
  • Celú túto pikantnú podívanú môžete súčasne pozorovať aj v zrkadle

Najčastejšie ste zvolila: C -> Vzrušujú vás: drzé slová

Čo vás nabudí

Zbožňujete, keď vám partner cestou z večera šepká, čo vzrušujúceho s vami doma urobí. Pri sexe veľa hovoríte, s pôžitkom stenám a o vašich orgazmom zrejme vie celý dom. Mlčanlivý milenec vás pravdepodobne neuspokojí, pretože sprosté debaty považujete za neoddeliteľnú súčasť dobrého milovania.

Ako znásobíte vzrušenie

Vychutnáte si každú polohu, v ktorej môžete drahému šepkať do ucha nemravnosti. Baviť by vás ale mal aj sex zozadu, pretože keď partnerovi nevidíte do tváre, viac sa odviažete a poviete aj veci, ktoré by ste sa inak hanbila vysloviť. Nemôžete si navzájom čítať z výrazu tváre, takže všetka komunikácia sa odohráva slovne. Skúste experimentovať s farbou a silou hlasu. Vzruší milého skôr zmyselný šepot, alebo drsné rozkazy?

Tip pre silnejší orgazmus

Požiadajte ho, aby si vedľa vás ľahol, láskal vás v lone prstami a šeptom vám opisoval, čo práve robí, alebo vám rozprával erotický príbeh. Keď na vás bude hovoriť takto zblízka, najskôr sa vám zježia chĺpky vzadu na krku a to vás ešte viac vzruší. Ak pri sexe radšej sama hovoríte, ako počúvate, rozprávajte mu svoju najhorúcejšie predstavu. Môžete mu tiež popisovať, čo práve cítite a aké dotyky vám robia dobre. Ak máte chuť hovoriť naozaj sprosto, urobte to. Väčšinu mužov sprosté posteľové debaty vzrušujú a páči sa im, keď sa ich nežná a kultivovaná priateľka v perinách premení v divokú

dračicu. Ak ste naopak hanblivejšie, pomôžte si erotickou literatúrou. Keď milému v posteli predčítavate, nemusíte sa mu pozerať do očí, a tým sa uvoľníte.

Najlepšia poloha: Pravý uhol

  • Postojačky sa predkloňte a oprite sa dlaňami o stenu. Neviete, čo muž v nasledujúcej chvíli urobí. Chcite, aby vám vopred opísal, na čo sa chystá.
  • Keď mu nevidíte do tváre, bez zábran popíšete, čo cítite.
  • Sex postojačky a zozadu je živočíšny a zvádza k hlasnému stonanie.
  • Môže na vás hovoriť nahlas alebo sa tiež predkloniť a šepkať vám do ucha.

Najčastejšie ste zvolila: D -> Vzrušujú vás: zmeny

Čo vás nabudí

Rozpália vás drzé slová, aj dotyky, ale musia vás neustále baviť a prekvapovať. Kedykoľvek zažijete niečo nové, vaše telo začne vyrábať látku menom dopamín, ktorá znásobuje vzrušenie a pocit šťastia. To sa síce stáva úplne každému, ale niektorí ľudia sa bez pomoci dopamínu len ťažko nažhavia. Najspokojnejší budete s vynaliezavým milencom, ktorého baví experimentovanie a dobrodružstvo rovnako ako vás. Ťažko môžete pri každom sexe vyskúšať niečo úplne nové, ale uspokojí vás dokonca aj malá zmena. Skúste novo kombinovať známe triky, napríklad spojte dlhé pohľady z očí do očí sa šepkaním sprostých slov.

Ako znásobíte vzrušenie

Oceníte, keď muž hýri sviežimi nápadmi, ale ak bude v posteli veliť vždy len on, začnete sa nudiť. Nebojte sa občas rozkazovať alebo mu napríklad spútajte zápästia a pohrajte sa na ňom. Keď ste dominantná, môžete povoliť uzdu  fantázií a vyskúšať niečo, o čom ste doteraz len snívala.

Tip pre silnejší orgazmus

Zatiaľ čo niektoré ženy majú rady stále rovnaké osvedčené láskanie, váš klitoris bude silnejšie reagovať na nové vnemy. Skúste si nad milého kľaknúť a trite sa klinom o jeho stoporený penis. Dotyk pevný a pritom hebké koža by vás mohol vyniesť do oblakov. Oplatí sa tiež brať si do postele okrem vibrátora i nevšedné hračky, ktoré nájdete vo svojej domácnosti, treba hodvábna šatka, koženú rukavicu, šnúru korálikov. Ste presne ten typ ženy, ktorú uspokojí milovanie v prírode. Na výlety do lesov a lúk so sebou noste deku, na ktorú sa s milým môžete natiahnuť a užiť si šteklenie vetra na nahom tele a strach z pristihnutí.

Nejlepšia poloha: Erotické véčko

  • Môžete rozťahovať a zvierať nohy a meniť tak silu a uhol prenikania.
  • Oba máte voľné ruky, takže sa klitorisu dostane dvojitého láskanie.
  • Môžete vziať partnera za ruky a položiť si ich tam, kde ich chcete mať.
  • Ani jeden z vás neleží pod váhou tela toho druhého, takže sa môžete voľne pohybovať.

 

Zdroj:pinterest

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*