Je čas na relax a oddych v tých najlepších kúpeľoch

27. júna 2018

Kúpeľné hotely – miesta, kde vám s použitím minerálnej vody, termálneho prameňa, minerálnej soli, bahna, rias, rôznych druhov masáží a masiek zregenerujú celé vaše telo po fyzickej a psychickej stránke. Jediné, čo pre seba v tomto smere musíte urobiť, je správne si ich vybrať. My vám vtom samozrejme pomôžeme.

Služby, ktoré sa zapáčia nielen vášmu telu

Luxusné kúpeľné hotely s vlastnými prameňmi majú otvorené a uzavreté bazény s termálnou a vodou, často s rôznymi hydromasážnymi zariadeniami. V každom slušnom kúpeľnom hoteli sú aj sauny všetkých druhov, vírivé vane a špeciálne kúpele.

Súbežne s nevyhnutnými vodnými procedúry, účinnou vodoliečbou, ponúkajú aj masáže, ošetrenie tváre a tela, lymfodrenáž, peeling, zábaly, voňavé kúpele a ďalšie podobné procedúry.

V mnohých kúpeľných hoteloch pracujú zdravotnícke zariadenia, ktoré sa špecializujú na liečbu určitých chorôb. Ponúkajú tiež programy na riešenie takých problémov, ako je nadváha, nervové poruchy, ako aj služby estetickej chirurgie.

Vyberte si zo širokej ponuky tých najlepších pobytov

V každom kúpeľnom hoteli je niečo, čo ho odlišuje od ostatných, akýsi vlastný „čip“. Napríklad na jednom z ostrovov Francúzskej Polynézie na ostrove Moorea, je kúpeľný hotel, ktorý ponúka masáž, priamo pod holým nebom v záhrade, s použitím oleja, trhaných kokosových orechov a banánov.

Vy ale nemusíte chodiť tak ďaleko. Môžete si vybrať svoj jedinečný kúpeľný pobyt veľmi jednoducho a rýchlo cez internet a necestovať za hranice našej vlasti. Je to rozumné riešenie, na ktorom nakoniec aj dobre ušetríte. Neváhajte si dopriať luxus nádherných kúpeľov a objednávajte už teraz na therme.sk

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*