Prečo sa oplatí navštíviť a vidieť Bardejov

15. júla 2018

Často sa vyberáme za hranice našej vlasti, pretože potrebujeme exotiku a neuvedomujeme si, koľko podobných a možno ešte viac cenených skvostov máme doma a niekedy aj navôkol seba. Užiť si dovolenku môžete aj na Slovensku, len treba vedieť, kde a čo vás bude konkrétne zaujímať. Máme niekoľko jaskynných systémov, nádherné hrady, zámky zrúcaniny, námestia a rôzne zákutia, o ktorých ste možno ani nevedeli.  Jedno významné mesto vám teraz môžeme predstaviť aj my. Vyberte sa s nami do Bardejova a strávte tu tie najkrajšie chvíle pri jeho spoznávaní v príjemnom penzióne Magura.

Výnimočnosť Bardejova

Ako každé jedno mesto, mestečko alebo malá dedinka, aj Bardejov má svoju históriu, ktorá sa samozrejme v priebehu rokov menila. To, čo sa z histórie zachovalo a vidíme dodnes, má svoju hodnotu, ktorú sa snažia všetky nasledujúce generácie uchovať a ešte viac vyzdvihnúť. Ak sa rozhodnete stráviť niekoľko príjemných dní v luxusnom apartmáne v Bardejove, určite si nenechajte ujsť námestie. Dokonalé obloženie z valúnov (kameňov) si môžete užiť na obrovskej ploche, len málokde niečo podobné uvidíte.

Kúpele

Samozrejmosťou a lákadlom pre mnohých turistov v tomto regióne je aj zdroj liečivých prameňov a kúpalisko, ktoré sú k dispozícií všetkým a bez obmedzenia veku. Vybrať si v nich môžete svoj obľúbený relax a po absolvovaní niekoľkých procedúr sa vrátiť späť do penziónu, v ktorom na vás čaká moderne vybavené zariadenie interiéru, monitorované parkovanie a všetky dôležité služby, s ktorými si môžete spríjemniť svoj niekoľkodňový odpočinok.

Moderný penzión Bardejov sa nachádza mimo hlavných, veľkých ciest a ulíc, ktoré by vám spôsobovali zbytočné rozrušenie. Naopak tu budete mať čas na relax a odpútanie sa od svojich problémov. A práve teraz je ten najlepší čas na jeho návštevu, mesta a penziónu v ktorom si užijete dokonalý relax a leto plné zážitkov.

 

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*