Daroval vám manžel vibrátor či inú hračku? Zrejme túži po zmene a pestrosti

30. septembra 2018

Stalo sa to už nejednej žene. Oslavujete ďalší rok spoločného manželského života. Kým vy očakávate klasiku – víno, večeru, možno šperk a pre manžela máte pripravenú novú kravatu, muž znenazdania prekvapí a daruje vám niečo, čo by ste v žiadnom prípade nečakali. Sexuálnu hračku. Najmä hanblivé ženy sa okamžite zľaknú. Začnú si klásť otázky, čo ho k takému daru viedlo. Nudí sa s vami? Je neverný? Nie je spokojný so spoločným životom?

Zbytočné obavy

Pokúste sa zahnať strach a nervozitu. Aj muži, akokoľvek sebaisto sa tvária, sú v hĺbke často hanbliví. Ak sa muž, ktorý je inak konzervatívny, odvážil darovať vám takýto šteklivý darček, určite ho to stálo veľa premáhania a odvahy. Pochopiteľne, nie je príjemné podobný dar kupovať.

Muž, ktorý sa po rokoch odváži manželke darovať sexuálnu pomôcku, napríklad vibrátor, zvyčajne túži rozdúchať spoločnú iskru a vrátiť do spoločného života nápaditosť a starý oheň. To je pri deťoch, práci, povinnostiach a spoločných účtom neraz nadľudský výkon. Nevýhodou tiež je, že manželia sa veľmi dobre poznajú a ak jeden túži po zmene, obáva sa, aby partnera po rokoch nezranil.

Ako reagovať?

Ak ste si pri romantickej večeri rozbalili darček, kde ste namiesto zlatej retiazky objavili povedzme vibrátor, zachovajte pokoj. Manžel či partner očividne myslel na vás, pretože chce vniesť viac vášne a búrať stereotypy spoločne. Niekedy na to stačí už len samotná odvaha zmeniť návyky a možno spomínaný darček nikdy nepoužijete. Jednoducho bude skrytý v tajnej poličke pred zvedavými pohľadmi a vám bude stačiť len pomyslenie na to, že taká netradičná a odvážna vecička, ako napríklad veľký nafukovací muž, sa u vás doma nachádza.

Ak sa predsa len rozhodnete vyskúšať ho, požiadajte partnera o trpezlivosť a opatrnosť. Nezabudnite, že sexuálne hračky a pomôcky musia zostať príjemným spestrením. Nie náhradou za partnera. Pokiaľ vám nie je spočiatku podobný typ pomôcky príjemný, na začiatok vyskúšajte Venušine guličky, ktoré majú okrem spestrenia aj niektoré zdravotné účinky. Aj pomocou toho, že partner bude môcť vyskúšať, ako sa sexuálna pomôcka využíva, budete vedieť, či ste na vibrátor pripravení.

Pokiaľ však naozaj nechcete improvizovať či máte z používania vibrátora nepríjemné pocity, buďte k partnerovi úprimná. Namiesto neho navrhnite noc mimo domu, spoločenskú hru so šteklivou tematikou alebo sa otvorene porozprávajte, či mu vo vzťahu nechýba viac času pre spoločný život. Niekedy k vzájomnej spokojnosti stačí aj malá zmena.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*