Plnohodnotný kúsok šatníka, s ktorým sa ľahko kombinuje

21. novembra 2018

Obliecť sa na konkrétnu príležitosť nie je vždy tak celkom jednoduché. Niektoré situácie si vyžadujú svoj drescode a na iné si môžete celý outfit vytvoriť podľa svojho vlastného uváženia. Univerzálnym kúskom oblečenia, ktorý však nesmie chýbať v žiadnom šatníku je tričko. S ním môžete robiť hotové „zázraky“ a stať sa kráľovnou každej jednej plánovanej akcie.

Prečo je tak univerzálne a obľúbené?

Mnohí z nás si zakladajú na pohodlí a musí nám ho zaistiť aj oblečenie. Tričko je jedným z modelov, ktoré to dokáže splniť bez najmenšej pochybností. Nezaťažuje nás svojou hmotnosťou, hrúbkou a ani použitým materiálom. Jednoduché v kombinovaní s ostatnými doplnkami a ak si vyberiete tričko s potlačou, určite splní aj úlohu univerzálneho módneho kúsku, ktorý vám bude závidieť každý v okolí.

Žiadne strihy

Výhodou tričiek je aj to, že sa nemusíte obmedzovať na žiadne špeciálne strihy. Teda nepotrebujete premýšľať o tom, či je vhodné konkrétnemu typu postavy, ktorú máte. Jediné čo by ste mali vedieť a poznať, je správna veľkosť krásneho dámskeho trička.

K nemu si potom môžete obliecť pohodlné a zároveň štýlové džínsy, tenisky alebo pokojne aj topánky na vyššom opätku či platforme. V tomto chladnejšom období nezabudnite ani na bundičku. Ak chcete, aby vyniklo samotné tričko a jeho vtipná potlač, ostatné kombinácie by mali byť jednofarebné a bez ďalších zbytočných aplikácií.

Jednoduché na údržbu

Mnohé druhy odevov sú krásne ale starostlivosť o ne náročnejšia. To v prípade trička neplatí a niekedy ho stačí jednoducho len prepláchať vo vlažnej vode s obsahom vášho obľúbeného pracieho prostriedku. Ak si dáte pozor aj na jeho spôsob sušenia, nebudete ho musieť ani žehliť a inak špeciálne upravovať, čo vám ale samozrejme nikto nezakazuje.

Pekné tričko s originálnou potlačou a nápadom môžete pokojne nosiť do práce, pretože ho v prípade potreby skryjete pod sako alebo sveter. Vystačíte si s ním aj na oslave, párty a niekedy aj formálnejšej oslave, kde nechcete pôsobiť stereotypne ani vulgárne. Vyskúšajte to tričko z Bastardu a určite neoľutujete.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*