Bunda: Najdôležitejší kúsok odevu v tejto sezóne

22. novembra 2018

Bunda je jednou z univerzálnych položiek v šatníku ženy. Vzniká však otázka: Ktorý model pre rôzne situácie najlepší? Samozrejme, neexistuje žiadna jednoznačná odpoveď. Zorientovať sa vám môže pomôcť niekoľko dôležitých bodov.

Tipy pre výber dámskej bundy na  všetky príležitosti

  • Model, ktorý sa vám páči, by mal byť jednofarebný, bez potlače, vzorov a dekorácií. Čím jednoduchšie, tým lepšie!
  • Bunda by mala byť stredne dlhá a prispôsobená v tomto smere aj výške vašej postavy.
  • Než sa vrhnete do nákupov, musíte sa pozrieť na kúsky vo vašom šatníku. Potom všetko s výberom vhodnej farby modernej dámskej bundy dobre skombinovať. Tak, aby sa hodila k ležérnemu neformálnemu a dokonca aj oficiálnemu štýlu.

Bunda na formálne stretnutia

Ak sa na vašom pracovisku prijal určitý obliekací kód a už ste unavení z monotónnych čiernych a sivých búnd, potom sú moderné tipy zimného oblečenia pre vás ideálne. Jednoducho si ju môžete obliecť s peknou blúzkou a ostatným príslušenstvom, ktoré pre drescode v práci potrebujete.

Niečo pre moletky

Bundy pre ženy plnších tvarov nemusia byť predmetom stresujúceho výberu. Stačí si dať pozor a dbať na niektoré dôležité detaily. Po prvé, dĺžka by mala siahať až do polovice stehna alebo aspoň kúsok pod pás. Aj keď možno milujete kožušiny, v oblasti krkov a ramien si moc zbytočných doplnkov nevyberajte. Zbytočne vás to len rozšíri.

Aby ste sa necítili stiesnene a chcete zároveň vyzerať luxusne, vyberajte si pod bundu vhodné oblečenie, nič príliš hrubé. Stačí jednoduchá tunika pre moletky, kvalitná bunda by vás mala dostatočne zahriať.

Dôležitá je aj farba

Veľmi veľa žien si vyberá hlavne tmavé farby, ale tie svetlejšie vás rozžiaria a omladia. Nehovoriac o tom, že počas sychravých zimných večerov je bezpečnosť na vozovke v takomto oblečení veľmi malá. Na slávnostné a formálne príležitosti je to dobrá voľba, no nie na každodenné nosenie. Uvidíte, že sa aj vy budete v peknej bunde jasných farieb cítiť inak a lepšie.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*