Pomôžeme vám s výberom správnej spodnej bielizne?

22. novembra 2018

Dokonca aj keď spodnej bielizni nepripisujete veľký význam a často nosíte nevhodné nohavičky a podprsenky, uvedomte si, že v tomto kúsku odevu trávite často celý deň, čo môže mať pri nesprávnych veľkostiach, tvaroch a materiáloch nepriaznivý vplyv na vaše zdravie.

Tvar a veľkosť prsníkov a bokov každej ženy je odlišná a to, čo vidíme na obaloch módnych časopisov, nie je pre každého.  Správnym výberom môžete ale mnohé veci z toho eliminovať.

Nebojte sa nosiť farebnú bielizeň – je to módne a krásne! Je však dôležité, aby sa farba bielizne zhodovala s farbou oblečenia. Alebo spolu tieto kúsky aspoň harmonizovali. Napríklad, pod viacfarebnou tunikou sa môže nosiť spodná bielizeň, tak aby zodpovedala jednej z farieb oblečenia. Súčasne sa vyhnite príliš nápadným kontrastom, niekedy to môže byť až vulgárne.

Drobná spodná bielizeň je pre každú ženu nevyhnutná! A stojí za to mať najmenej 2 rôzne odtiene: ľahšie – v zimnom období a tmavšie po zvyšok roka. Samozrejme kúskov môžete a mali by ste mať viac a v zimnom období vám vaše pohodlie zvýši ešte aj luxusná dámska termobielizeň.

Noste bielizeň kvalitných materiálov, ktorá zvýrazní vaše krivky a zároveň zachová prirodzená tvar vášho tela. K jedným z univerzálnych kúskov, vďaka ktorému to jednoducho dosiahnete sú aj praktické dámske body. Majú široké a špecifické využitie, veľmi dobre sa vám tiež budú nosiť aj v tomto chladnejšom počasí. Ľahko ho zamaskujete alebo naopak môžete nechať vyniknúť.

Oblečenie by vám malo poskytnúť maximálne možné pohodlie a bielizeň zohráva v tomto smere ešte dôležitejšiu úlohu. Pokiaľ si vyberiete nevhodný materiál a veľkosť, naopak vám to len uškodí a zbytočne  zdeformuje niektoré tvary a partie tela. Svoju ženskosť môžete ale vyzdvihnúť práve tým, že siahnete po vyššej kvalite, ktorá aj niečo vydrží. Prajeme vám šťastnú ruku.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*