Kombinácie so svetrom, ktoré na jar určite oceníte

18. júla 2023

Poznáte jemnejší a pohodlnejší vrchný odev ako teplý sveter? V chladnej sezóne je neoddeliteľnou súčasťou nášho šatníka, no zdá sa, že nielen v zime dokážeme s jeho pomocou vytvoriť nespočetné množstvo zaujímavých a štýlových outfitov a kombinácií.

Asi nie je nutné podotknúť, že kvalita pleteniny, z ktorej je v dokonalých vzoroch tento doplnok vyrobený, patrí k najdôležitejším atribútom bezchybného vzhľadu. Pri výbere svetra musíte brať do úvahy aj mnohé iné faktory. Základom je správna voľba v súlade s typom konkrétnej postavy a hľadanie vhodnej kombinácie k ostatným doplnkom zvoleného odevu.

Klasika, ktorou nič nepokazíte?

Nosenie svetrov k nohaviciam je bežným trendom, ktorý si zamiluje asi každý. Tento štýl je uhladený, elegantný a spĺňa svoje funkcie. Konkrétny materiál vás samozrejme zahreje, no poskytne vám aj dostatok priestoru pre obrovské množstvo zaujímavých kombinácii.

Vyberiete si k nemu ľahko aj jednouchý šperk a farbu či strih nohavíc. Nič nepokazíte teniskami, no zaujmete aj lodičkami. So štýlovým dámskym svetrom to bude naozaj v hľadaní tej správnej kombinácie jednoduché aj na jar.

Hodí sa k šatám?

Samozrejme, dnešná móda je predsa o originálnych trendoch a tento doplnok sa hodí aj k zaujímavým dámskym šatám. Teda aj v dňoch, kedy je ráno možno ešte chladno, no po upadnutí jarných hmiel slnko získa na sile a vám je zrazu teplo. Sveter prehodíte na plecia alebo jednoducho vložíte do kabelky.

Je to veľmi elegantný doplnok, ktorým si môžete celkový outfit veľmi pekne oživiť a rozžiariť, ako napríklad so zaujímavým šperkom či náušnicami.

Odev je dokonalým výrazovým prostriedkom, tak si na jeho správnom výbere dajte záležať. Pri niektorých kombináciách je to náročnejšie a inokedy zasa hračka, pričom nesmieme zabudnúť ani na fakt, že ide o pohodlie.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*