Erotická masáž ako najlepší nástroj na uvoľnenie

15. marca 2019

Erotická masáž je skvelou príležitosťou na preskúmanie vášho alebo partnerovho tela, na diverzifikáciu sexuálneho života a relaxáciu. Vplyv na erotogénne zóny s pomocou rúk sa v súčasnosti povyšuje na umenie, ktorému by ste sa vo vlastnom záujme mali priblížiť aj vy.

Len si to predstavte. Zapálené sviečky, vône kvetov a ovocia esenciálnych olejov „plávajú“ vo vzduchu, vaše ruky, namočené v oleji, kĺzavo a príjemne prechádzajú cez zmyselné a jemné miesta na vašom tele. Takéto romantické prostredie podporuje zblíženie, uvoľňuje a prináša veľa radosti a rozkoše.

Kde začať?

V prvom rade je potrebné prediskutovať všetko s partnerom, pretože masáž je cvičenie pre dvoch. Ideálne je nájsť kompromis a navzájom si príjemné dotyky opätovať.

Kvalitná masáž zahŕňa aj použitie rôznych zariadení: hračky, mazivá a masážne oleje. Preto by ste si na tieto účely mali pripraviť priestor a vyhľadať všetky potrebné pomôcky v online sexshope.

Vytvorte tú správnu atmosféru

Pomôže vám v tom pomalá a príjemná relaxačná hudba. Vypnite hlavné osvetlenie a skúste vonné  sviečky. Ak sa rozhodnete použiť lampu, vyberte si žiarovku s teplým svetlom. V miestnosti by mala vládnuť atmosféra pokoja, pretože sa snažíte vytvoriť kúsok oázy v púšti nekonečného stresu.

Nalaďte sa psychicky a fyzicky

Doprajte si pred masážou relaxačné kúpele, pomôže vám to vypnúť a zabudnúť na všetky zbytočné starosti, problémy, a samozrejme zjemniť pokožku. Nehovoriac o tom, že teplý kúpeľ uvoľňuje stuhnuté svaly. Len čo prekročíte hranicu domu alebo bytu, všetky pracovné otázky, nevyriešené konflikty a nezhody nech zostanú mimo nej.

Venujte pozornosť erotogénnym zónam

Na spustenie tých správnych pocitov máme na našom tele nespočetné množstvo nervových zakončení. To znamená, že ak použijete to správne „tlačidlo“ a dotyk, dostanete sa do požadovanej hladiny relaxácie a vzrušenia. Znamená to nájsť tie správne erotogénne zóny, v čom vám určite pomôžu vibračné vajíčka.

Je dôležité, aby ste to nepreháňali, vaším cieľom nie je predsa prechodný orgazmus, ale maximálne potešenie. Stačí sa len dotknúť, akoby náhodou, a potom postupne zvyšovať tempo a intenzitu. Vyskúšajte sa takto so svojim partnerom uvoľniť aj vy. Uvidíte, že to funguje!

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*