S novou koženou kabelkou budete túto sezónu výnimočná

15. marca 2019

Toto známe príslušenstvo používajú každý jeden deň takmer všetky ženy. Kabelka je vhodný spôsob  uchovávania a prenášania potrebných vecí, ktoré si môžete so sebou vždy vziať. A nakoľko ide o vysokú intenzitu využitia, mal by byť tento doplnok nielen krásny a pohodlný, ale samozrejme vyrobený z vysoko kvalitných materiálov v súlade so všetkými výrobnými technológiami.

Ako si vybrať kvalitnú tašku, ktorá vám vydrží viac ako jeden rok? Spolu s nami sa môžete pokúsiť tento problém vyriešiť. A ak sa obávate, že nie je vo vašom okolí dostupnosť tých najlepších modelov, vaše znepokojenie vám pomôžeme hneď na začiatku vyriešiť. Kvalitné kožené kabelky, o ktorých najlepších vlastnostiach si teraz niečo povieme, si predsa môžete objednať aj z e-shopu.

Buďte opatrní

A pri nákupe s neoverenými ponukami moc neriskujte, pretože, ak hľadáte príslušenstvo vyrobené z pravej kože, potom by ste mali byť nesmierne zodpovední. Veď moderný trh je plný falzifikátov a lacných napodobenín, ktoré vám ale často nevydržia ani jeden rok.

Viete rozpoznať pravú kožu?

Označenie pravej kože dnes nájdete na mnohých výrobkoch, ale po príchode domov už zisťujete, že ide o dokonalú imitáciu. Rozpoznať na prvý pohľad pravosť tohto materiálu nie je pre laikov jednoduché. Existuje na to niekoľko jednoduchých trikov. Vzhľad a špecifická štruktúra je základ.

Ten najšetrnejší trik ale hovorí o tepelných vlastnostiach a ochrane kože. Čo sa dá ľahko skontrolovať aj v obchode. Ak sa dotknete koženej kabelky, vaša telesná teplota by sa mala preniesť na tento materiál.  Náhrada kože – teda koženka zostane studená.

Za zmienku stojí aj to, že mnohí výrobcovia okrem štítkov pripevňujú na kabelky alebo iný výrobok či doplnok z tohto materiálu aj vzorky z kože, z ktorých sú vyrobené. Všetko si dobre všímajte.

Špecifická vôňa ako symbol tej najlepšej kvality

Pravá talianska kabelka z kože má špecifickú vôňu, pri ktorej je vám jasné, že ide o ten najlepší materiál, ktorý niečo vydrží. Veď koža je jeden z najodolnejších materiálov, vďaka čomu je životnosť konkrétneho výrobku oveľa dlhšia. Nemali by ste v nej cítiť žiadne chemikálie.

Dotyk luxusu

Kvalitatívne kožené talianske kabelky však nie sú iba jedno pevné vrece, v ktorom odnesiete celý nákup. Ide o luxusné spracovanie tých najmodernejších trendov a materiálov, ktoré budú dokonalým módnym doplnkom nejednu sezónu, pretože zvládnu každé jedno počasie a náročné podmienky.

Základ takýchto výrobkov vždy tvoria a na kvalite pridávajú aj dokonalé švy z polyesterových a hodvábnych nití, ktoré by mali byť zároveň ploché a hladké.

Majstri tohto remesla sa snažia používať na výrobku minimálne množstvo dekoratívnych dielov: kamienky, flitre, nity a iné ozdoby, pretože hlavnou dekoráciou tohto výrobku by mala byť samotná koža.

Myslite aj na vnútro kabelky

Pri výbere tohto príslušenstva hodnotíme nielen jeho externé parametre, ale aj vnútro. Kvalitná kabelka by mala byť perfektná nielen z vonku, ale aj vnútra, v ktorom odnesiete všetky potrebné veci. Dostatočné množstvo priečinkov, vreciek a priehradiek nesmie chýbať.

Len s takýmto doplnkom sa budete cítiť sebaisto a pohodlne, pretože máte po ruke vždy a všetko a zároveň pôsobíte štýlovo a vkusne. Kabelka je predsa súčasť nášho života, tak si dajte na jej výbere naozaj záležať a zohľadnite všetky dôležité parametre.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*