Chcete byť originálne? Skúste oživiť svoj šatník a oblečenie s pomocou termolisu

12. júla 2023

Oblečenie nás charakterizuje a zaraďuje do určitej skupiny. Hovorí o našich emóciách a správaní. Odzrkadľuje povahové vlastnosti a podpisuje sa k určitému statusu. V mnohých prípadoch sa snažíme byť v tomto smere originálni a zaujímaví, aby sme sa odlíšili a mali niečo úplne iné, možno lepšie, ako naša konkurencia.

Na vytvorenie dokonalého efektu a správneho prvého dojmu však často potrebujeme veľký talent, ktorý mať všetci ale nemusia, a preto sú tu obchodné domy, reťazce a návrhári, za ktorých nápady im všetci zaplatíme.

Vyskúšajte tlačiareň na tričká

Pokiaľ si predstavujete svoj svet odievania úplne inak a ponuka tieto vaše požiadavky dostatočne neuspokojuje, môžete si pomôcť s termolisom. V podstate ide o univerzálnu tlačiareň na tričká, čiapky, puzdra mobilov, hrnčeky a iné reklamné či bežné predmety osobnej spotreby, s ktorých špecifickou úpravou a dizajnom môžete naozaj zaujať.

Princípom fungovania tejto tlačiarne je teplo a tlak. Inak povedané, za všetkým je technika špeciálnej sublimácie, pri ktorej použitie konkrétnych materiálov na potlač nerozhoduje.

Aké to má výhody?

Výrazne živé farby nie sú všetko, tlač si môžete užívať aj po niekoľkých praniach, pretože je odolná proti oderu a atmosférickým tlakom. Takže vaša nová mikina alebo čiapka nestratí svoj pôvab a lesk ani vplyvom UV žiarenia na priamom slnku. Nehovoriac o tom, že táto tlač je šetrná aj k životnému prostrediu.

Vytvorte si vlastnú kolekciu

Určite doma nájdete nejaký starší a nevyužitý fádny kúsok oblečenia. Napríklad rifľovú bundu alebo  jednofarebné tričko. Potom si stačí v počítači už len vytvoriť vzor alebo konkrétnu dekoráciu a v podobe potlače s pomocou termolisu – sublimácie aplikovať na konkrétne miesto.

Uvidíte, že to funguje a je veľmi jednoduchým spôsobom, ako sa od ostatných,  originálnym odevom odlíšiť. Prípadne to môže byť dobrý nápad ako darček.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*