Tie najlepšie kongresové služby a hotel v Žiline

16. marca 2019

Hotelové komplexy patria k zariadeniam, ktoré vám poskytnú moderné ubytovanie, stravovanie a tie najlepšie podmienky na odpočinok a relax. Trendom dnešnej doby je ale využívanie týchto moderných komplexov aj na podnikanie, organizovanie kongresov, mítingov a iných dôležitých obchodných stretnutí.

Dôvodom je reprezentatívnosť priestorov, ktorými hotel disponuje a má v prevádzke. Klasická kancelária s veľkou kongresovou miestnosťou je predsa pre mnohých začínajúcich podnikateľov nákladná, preto sa často rozhodujú využívať aj virtuálne sídla.

Na organizovanie mítingu alebo konferencie vám zasa bude vyhovovať kongresový hotel Žilina. Ide o moderné ubytovacie zariadenie v centre mesta, ktorého dostupnosť je  na tej najvyššej možnej úrovni.

Hotel Galileo v Žiline

Vám poskytne aj ubytovanie. V apartmánových alebo štandardne zariadených izbách sa budete cítiť naozaj príjemne. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s WC, pripojenie na WI-Fi, TV a to najlepšie pohodlie v mäkkej posteli.

Ak by ste sa po náročnej debate s kolegami a obchodnými partnermi chceli konečne odreagovať a zrelaxovať, fínska sauna vám určite prospeje. Alebo sa vyberte do reštaurácie a dajte si chutnú večeru. Hotel Galileo v Žiline má predsa na všetky tieto akcie a služby tie najlepšie podmienky.

Vyberte sa do mesta

Ak sa nebudete chcieť zdržovať len na izbe tohto moderného hotela, môžete sa vybrať na výlet do centra mesta. Je to predsa jedno z najväčších stredísk Slovenska a známa križovatka ciest, ktorá spája všetky jeho časti, takže možností na zábavu a spoznávanie bude naozaj dosť.

Môžete sa prejsť pod historickými laubňami, navštíviť Farský kostol, prejsť sa po obchodnom centre, zamieriť na Budatín alebo si v lete naplánovať turistiku do Malej alebo Veľkej Fatry. S ubytovaním v hoteli Galileo to bude všetko naozaj jednoduché.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*