5 nových spôsobov, ako sa pobaviť v posteli

20. júna 2023

Z času na čas si akýkoľvek vzťah vyžaduje aspoň malý otras a zmenu, pretože zažitá rutina sa môže premeniť na niečo podobné, ako hubou napadnuté základy domu. To platí najmä v prípade, ak sa sex stal (nie) povinným manželským dlhom. Ako teda skutočne potešiť seba a svojho partnera, ak sa vo vašom vzťahu objavilo niečo podobné?

Sexuálne hračky môžu vyriešiť váš spoločný problém

Možno je už vaše telo v niektorých partiách menej dokonalé a nie všetko vás vzrušuje. Alebo ste na tom stále dobre, no jednoducho to z nejakého dôvodu „neštartuje.“

Zmeniť to môžete tak, že si pomôžete výberom vhodných erotických pomôcok. Ponuka je naozaj široká, vďaka čomu bude uspokojenie rôznych potrieb vo vašom vzťahu oveľa jednoduchšie. Stačí sa len presvedčiť. Okrem toho, väčšina z týchto pomôcok môže byť v prípade potreby použitá „sólo“.

Zahrajte sa na prieskumníkov

Prekvapivo, ani v 21 storočí, o sebe toho ľudia moc nevedia. Až vďaka masmédiám a pornografickému priemyslu si mnohí uvedomili existenciu bodu G a orálneho sexu. A ženská znalosť mužskej fyziológie je ešte horšia.

Vedeli ste, že len na penise sa nachádza viac ako 30 erotogénnych zón, vrátane legendárneho „mužského bodu G“. Hľadanie týchto „zábavných miest“ sa môže stať nevyčerpateľným zdrojom nových intímnych scenárov pod vašou réžiou.

Správna stimulácia týchto zón môže tiež priniesť nový pôžitok, nové odtiene orgazmu a dokonca mať pozitívny vplyv na zdravie a psychický stav človeka.

Uľahčiť a spríjemniť si toto hľadanie a odtajnenie zvodných miest sa dá aj vtedy, keď použijete bodystocking.

Nebráňte sa fantázii

Dopriať si sexuálne fantázie je nielen normálne, ale aj užitočné. Navyše nedostatok túžby snívať o niečom pikantnom môže naznačovať problémy s libidom, nástupom stresu a inými negatívnymi stavmi.

Rytmus dnešného života je ale bez fantázie a kreativity, no práve tieto vlastnosti vám prinesú do intimity veľa pozitívnych momentov. Dokážete sa tak rýchlo naladiť na sex a vstúpiť do stavu vzrušenia, rozvíjať zmyselnosť a dokonca prekonať zábrany a komplexy.

Inšpiráciu na tú najbujnejšiu fantáziu a scenáre môžete opäť skúsiť hľadať vo svojom obľúbenom sex shope. Stačí zahodiť zábrany a tešiť sa z toho, čo je pre vás naozaj príjemné.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*