Ako by vás mal požiadať o ruku?

20. júna 2023

Povedať milovanej osobe, že s ňou chcete stráviť celý život, nemusí byť vždy ľahké. Najmä, ak by ste chceli, aby to bol jeden z najkrajších okamihov vášho života. Poradíme vám, ako by ste to mohli urobiť.

Prekvapte niečím

 Ako požiadať o ruku? Ženy majú rady romantické prekvapenia. Aby ste vybrali to správne, mali by ste ju predovšetkým dobre poznať. Romantický let balónom pre osobu, ktorá sa bojí výšok, by asi nebol to pravé.

Vyberte miesto a spôsob, aký sa bude páčiť. Pre tých, ktorí milujú prírodu, môže byť krásnym zážitkom požiadanie o ruku na dovolenke alebo víkendovom pobyte v horách. Niektoré osoby si zasa potrpia na milé darčeky. V takom prípade by ste k svojej žiadosti o ruku mali okrem snubného prsteňa pridať aj darček. Vhodné sú predmety s vašimi fotografiami či menom.

Bilboard či webová stránka

 Niektorí darcovia zasa radi volia moderné spôsoby vyznania lásky a dajú pre svoju polovičku urobiť webovú stránku či bilboard. Takýto spôsob nevyberajte ale pre toho, kto má introvertnejšiu povahu.

Tento typ ľudí potešíte oveľa viac kyticou kvetov alebo romantickou večerou v tichej reštaurácii. Alebo pripravte večeru v kruhu rodiny či vo dvojici u vás doma.

Nezabudnite vyzdobiť byt, aby ste mu vdýchli slávnostnú atmosféru. Vaše vyznanie neuponáhľajte. Zásnubný prsteň vyberte až po hlavnom jedle. Najlepšie pred podávaním dezertu.

Básne o láske

 K svojej žiadosti o ruku môžete pripojiť aj romantické básne o láske. Ak ste dostatočne kreatívnou osôbkou, môžete napísať vlastnú. Ak nie, pokojne vyberte báseň iného autora. Môžete ju predniesť nahlas alebo napísať na kartičku, ktorú vložíte do kytice kvetov.

Môžete do nej vložiť aj snubný prsteň. Pamätajte však na to, že básne o láske sú vhodné viac pre romantické osoby. Tie s praktickejšou povahou ocenia oveľa viac niekoľko vašich vlastných úprimných slov. Ak si myslíte, že sa to týka najmä mužov, budete prekvapení, pretože požiadať o ruku môžu aj ženy mužov. Človek nikdy nevie.

 

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*