Krásne kabelky a cestovné kufre presne pre vás

20. mája 2019

Neodmysliteľným doplnkom každej ženy je kabelka. Nosíme v nej mnoho dôležitých maličkostí, ktoré chceme mať stále pri ruke. A kabelka by okrem toho mala dobre vyzerať. Pri jej výbere, ako aj celej batožiny na dovolenku vám pomôže náš dnešný tip.

Kabelky Monnari

 

Kabelka by mala mať niekoľko dôležitých vlastností. Mala by byť vkusná aj elegantná. Niekedy naopak radi volíme výrazné a extravagantné modely. Očakávame tiež priestrannosť a praktické vnútorné rozdelenie na priečinky.

To všetko a ešte oveľa viac v sebe skrývajú kabelky Monnari. Umožňujú výber medzi mnohými modelmi. Môžete si kúpiť priestranné kabelky na rameno, moderné crossbody kabelky, menšie modely do ruky aj spoločenské kabelky.

Rôznorodosť farieb a vzorov

 

Kabelky Monnari sa vyrábajú z kvalitných textílií alebo ekokože. Bohatý je tiež výber farieb a vzorov. Každá žena si tak nájde kabelku presne podľa svojho vkusu.

Môžete si kúpiť kabelku v čiernej, striebornej, zlatej, sivej či ružovej farbe. Alebo kabelku s pestrým kvetinovým vzorom či kontrast čiernej a bielej. Ku kabelke Monnari si môžete zakúpiť aj vhodnú peňaženku.

Potrebujete cestovné kufre?

 

Pre pohodlie na cestách sú dôležité kvalitné cestovné kufre. Pri výbere nepozerajte len na cenu či dizajn kufra. Vyberajte cestovné kufre, ktoré zabezpečia bezpečnú ochranu vašich vecí pomocou uzamykania. Okrem toho by mali vydržať aj nešetrnú manipuláciu pri nakladaní do batožinového priestoru lietadla.

Potrebujete preto kufre z vysokokvalitných materiálov. Najlepšie nepremokavé. Pre jednoduchú manipuláciu a nosenie vyberajte cestovné kufre s kolieskami. Výhodou je nastaviteľná teleskopická rúčka. Ak máte rada praktické usporiadanie vecí v kufri, vyberte si model s vnútornými pásmi či priečinkami.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*