Elegancia, vkus a jedinečnosť do vašej obývačky

21. mája 2019

Zariaďovanie interiéru novým nábytkom je pre mnohé ženy obľúbenou činnosťou. Niet sa čo čudovať. Veď práve pri zriaďovaní môžeme dať neobmedzený priestor nášmu vkusu. Dnes sa spolu pustíme do zariaďovania obývacej izby.

Sedacie súpravy na mieru

 Ak obľubujete jedinečnosť a originalitu, táto vlastnosť sa iste prenesie aj do vášho vkusu pri zariaďovaní interiéru. Výbornou voľbou do obývacej izby je preto sedacia súprava na mieru. Pri výbere dodávateľa vašej sedačky na mieru prihliadajte nie len na dizajn ale tiež kvalitu materiálov.

Aké majú prednosti?

 Sedacie súpravy na mieru vkusne zapadnú do každého interiéru a vyniknú v ňom ako dominantný kúsok. Ich výhodou je možnosť voľby poťahového materiálu a zostavenia sedacej súpravy podľa vašich predstáv. Môžete si vybrať tvar sedacej súpravy, hĺbku sedu, odtiene nôh sedačky či vankúše. Výhodou môžu byť tiež polohovateľné chrbtové opierky a podrúčky.

Pri výbere sedacej súpravy na mieru si nezabudnite vopred premyslieť, či potrebujete rozkladaciu alebo pevnú sedačku. Tak bude môcť výrobca zostaviť vašu sedačku presne podľa vašich požiadaviek. Sedacie súpravy na mieru okrem toho poskytujú možnosť výberu konkrétnej zostavy. Môžete si objednať napríklad sedačku s odnímateľným taburetom.

Rohové sedacie súpravy

 Obľúbenou voľbou pri výbere sedačky sú rohové sedacie súpravy. Vďaka svojmu tvaru sú vhodné aj do menších miestností. No môžete ich umiestniť aj do väčšieho priestoru. V tomto prípade ich doplníte kreslom či taburetmi. Pri kúpe prihliadajte na kvalitu, odolnosť a možnosť čistenia poťahových látok. Nezabudnite sa informovať o materiáloch sedacej časti. Jej pevnosť vám zaručia vlnovcové pružiny alebo vysokogramážna PUR pena.

Výhody rohovej sedačky

 Rohové sedačky ponúkajú komfortné sedenie aj ležanie. Väčšina modelov rohových sedačiek sa dá rozkladať. Získate tak pohodlné lôžko pre jednu alebo dve osoby. Výhodou môže byť tiež úložný priestor. Oceníte ho najmä, ak bývate v panelákovom byte. Rohové sedačky Bratislava majú pre vás tiež možnosť doladenia tvrdosti sedačky podľa vašich preferencií. Bohatý výber poťahových látok a modelov sedačiek zabezpečí, aby vaša rohová sedačka splnila všetky vaše očakávania.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*