Pracovné aj dovolenkové pobyty v prekrásnej prírode

21. mája 2019

Ak hľadáte kvalitné ubytovanie v krásnom a tichom prostredí, máme pre vás jeden tip. Môžete ho využiť pri plánovaní dovolenkového pobytu alebo dôležitých firemných stretnutiach.

Kongres hotel

Pre firemné školenia, teambuilding ale tiež niekoľkodňové obchodné stretnutia a konferencie nie sú vhodné kancelárske priestory. Je to najmä preto, že neposkytujú dostatočné možnosti na odpočinok medzi jednotlivými stretnutiami.

Vo firemných priestoroch je tiež ťažké prestať myslieť na každodenné povinnosti. Pre tieto účely je najvhodnejším riešením objednať pobyt v kongresovom hoteli. Kongres hotel zabezpečí všetko, čo budete potrebovať. A na pracovné stretnutia prinesie odľahčenú atmosféru.

Ako vybrať kongres hotel

Ak hľadáte miesto pre kongres, konferenciu alebo firemné stretnutie, vyberajte hotel s dostatočnou kapacitou lôžok. Dôležitá je tiež veľkosť kongresovej sály a menších zasadačiek. Tak, aby vyhovovali požiadavkám vášho naplánovaného programu.

Kongres hotel by mal okrem toho poskytnúť dostatočné možnosti na relax a športové či spoločenské vyžitie. Samozrejmosťou by mala byť kvalitná strava s príjemnou obsluhou a príprava menšieho občerstvenia a nápojov aj počas stretnutí.

Wellness pobyt

Ak hľadáte miesto, kde si dobre oddýchnete, môžete zvoliť napríklad kombináciu turistiky a príjemného relaxu. Obe tieto požiadavky spĺňa wellness pobyt.

Pre osvieženie mysle vyberajte pre wellness pobyt v srdci prírody. Budete si tak môcť vyjsť na príjemnú prechádzku alebo túru do okolia. Fanúšikovia cykloturistiky môžu využiť cyklotrasy v okolí. V zimnom období je výhodou, ak je v blízkosti hotela dostatok možností na lyžovanie.

Wellness pobyt si môžete objednať pre páry ale tiež pre celú rodinu. V cene wellnessu je zväčša zahrnutá strava, sauna, masáže a návšteva bazéna. Tých, ktorí obľubujú aktívny pohyb, iste poteší aj možnosť návštevy fitness centra a využitia tenisového kurtu.

visa casino canada

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*