Potrebujete notebook? Poradíme vám, ako kúpiť lacnejšie vysokokvalitný produkt

26. júla 2019

Ak hľadáte nový notebook, nemusíte zostať len pri kúpe nového produktu. A nemusíte tiež siahnuť po výrobku v bazári notebookov. Máme pre vás tip na kvalitné notebooky za veľmi výhodné ceny.

Repasované notebooky

 Značkové repasované notebooky sú výbornou voľbou, ak potrebujete kúpiť notebook vyššej triedy, ale nový produkt je pre vás príliš drahý. Ide notebooky, ktoré boli používané len niekoľko rokov a stále sú vo výbornom stave. Pred predajom prešli obnovením a dôkladnou kontrolou ich stavu. Preto sa môžete spoľahnúť na ich bezproblémové fungovanie.

Keďže boli repasované notebooky vyrobené za účelom každodenného použitia až do 24 hodín, sú odolnejšie a rýchlejšie. Ide o notebooky vyššej kvality než sú modely pre bežných používateľov. Sú to modely určené pre manažérov, bankárov a podobne. Pri práci na takomto notebooku iste oceníte komfortné rozloženie písmen, podsvietenie klávesnice a odolnosť voči obliatiu. Všetky kvalitné komponenty notebooku zostávajú po repasovaní v jeho vnútri. Jedná sa o základnú dosku, klávesnicu, chladenie, displej obrazovky a iné súčiastky.

Prečo si vybrať repasovaný notebook

 Repasované notebooky sa predávajú za nižšiu cenu. Pri niektorých modeloch kúpite kvalitný produkt za cenu až o 90 % nižšiu, než je cena nového produktu. Na každý kus je poskytovaná záruka až dva roky. Vďaka tomu, že sa jedná o notebooky známych značiek, budete mať v prípade potreby k dispozícii autorizovaný servis a náhradné diely. A samozrejme aj potrebné príslušenstvo.

Notebooky Lenovo

Lenovo je značka s povesťou vysokej kvality. Notebooky Lenovo prinášajú inovatívne technológie vložené do štýlového, kompaktného dizajnu. Ak kupujete repasovaný produkt, máte na výber notebooky Lenovo rady IdeaPad aj ThinkPad. Obe rady notebookov v sebe spájajú vysoký výkon a moderné funkcie. Na notebooky Lenovo sa budete môcť každý deň plne spoľahnúť. A kúpou repasovaných modelov ušetríte až do 78% z pôvodnej ceny.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*