Vyberáme trendy topánky

17. júla 2023

K dokonalému outfitu patrí vhodne zvolená obuv. Ak chcete byť trendy, poradíme vám, čo si pri nákupoch vybrať.

Dámske lodičky

 Lodičky patria medzi výhradne dámske topánky. Svoju obľúbenosť si získali najmä tým, ako dokonale zvýrazňujú ladnosť ženskej nohy. Na trhu nájdete lodičky na vysokom, nízkom, hrubšom alebo ihličkovom opätku. Jednotlivé modely sa od seba odlišujú aj tvarom špičky. Na výber máte okrúhlu alebo špicatú špičku lodičky. Čo si teda vybrať, ak chcete byť obutá v súlade s aktuálnymi módnymi trendami?

Aktuálne trendy pre lodičky

 Tohtoročnej móde kraľujú lodičky s opätkami rôznej výšky a tvarov. V móde zostávajú aj modely na rovnej podrážke. Návrhári tak nechávajú konečnú voľbu z veľkej časti na vašom osobnom vkuse. Môžete si vybrať úzky ihličkový aj široký štvorcový opätok.

Jednoznačne však stanovili smer, akým iste zaujmete. Vyberajte módne farby, ktorými je fialová, staroružová, výrazná červená či žltá a prírodné odtiene. Samozrejme sa v móde stále držia aj stálice, akými sú čierna a biela. Trendy lodičky môžu byť vyhotovené v jednej farbe alebo s použitím výrazného vzoru. Módne sú kvetinové vzory aj drobné geometrické tvary.

Výraznú úlohu zohrávajú doplnky dizajnu topánok. A to najmä strapce a mašle. Pre výraznejší vzhľad, používajú mnohé modely aj remienky cez priehlavok a členok. Tieto prvky ešte viac zdôrazňujú eleganciu ženskej nohy.

Dámske sandále

 S módnymi trendami kráčajú aj dámske sandále. Tu vám módna farebnosť ponúka naozaj široké možnosti výberu. Trendy sú neutrálne farby a tiež modrá, červená a žltá. Svoju obľúbenosť si stále držia aj dámske sandále v čiernej, béžovej, šedej a bielej. A samozrejme tiež výrazné letné vzory a mnoho dekoratívnych detailov.

Moderné dámske sandále zakúpite na rovnom a vysokom opätku aj na platforme. Obujete si ich tak na každú príležitosť. Môžete si ich vziať na prechádzku do mesta, posedenie s priateľkou na káve aj na letnú slávnosť.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*