Potrebujete sa vyliečiť? Sex je overený prostriedok, ktorý vyrieši niekoľko závažných problémov

28. septembra 2019

Je to vedecky potvrdené a dokázané, že pri sexe sa naše telo dostáva do stavu, ktorý mu z niekoľkých dôvodov prospieva. Platí to rovnako pre obe pohlavia, preto by ste si mohli dopriať pravidelnú rozkoš a možno pocítite ten významný rozdiel už po niekoľkých dňoch.

Ženám prospieva v kráse

Dalo by sa to prirovnať k dôkladnej starostlivosti v kozmetickom salóne, kde vám pomôžu s leskom a silou vlasu a dokonalým stavom pleti. Pri sexe sa u žien uvoľňuje dvojnásobné množstvo estrogénu, ktorý okrem iného prospieva aj pleti. Tiež sa pri ňom dôkladne celé telo prekrví, čím sa dostanú do pohybu krvinky, ktoré prenášajú dôležité živiny do celého tela. Prekrvenie je nutné aj pre samotných pánov v oblasti problémov s erekciou. Tu sa potom odporúča špeciálna životospráva a zdravý životný štýl.

U mužov podporuje sex zdravé funkcie pohlavných orgánov

Zistilo sa a stále sa zároveň aj skúma tvrdenie, že pri sexe sa dokážu tvoriť aj nové bunky. Vieme, že jedným z prejavov pri tejto činnosti je aj poriadna dávka vzrušenia, adrenalínu a produkcia kortizolu, čo sa spája s aktiváciou niektorých mozgových buniek.

Okrem toho sa pravidelný sex však podpisuje aj pod zlepšovanie erektilnej dysfunkcie, ktorá trápi veľké percento mužov.

Tiež sa prišlo na to, že pri sexe sa najmä u mužov zlepšuje imunitný systém, a to až v dvojnásobnej miere. Aj keď to neznie príliš dobre, telo prichádza pri sexe a kontakte s druhou osobou do styku s baktériami. Proti ním sa začína automaticky brániť tým, že si vytvorí zásobu prirodzených buniek, ktoré chránia dané telo. Test bol vykonaný u mužov priamo po sexe, a to odobraním vzoriek krvi, ktoré to potvrdili.

Ani vo veľkosti nemusí byť problém

Vo väčšine prípadov je to len pocit mužov, ktorí sa sami so svojou veľkosťou penisu nevedia vyrovnať a potom hľadajú riešenie v podobe Viagry. Podľa svetových štatistík je priemerná veľkosť mužského prirodzenia 14 cm, čo nie je nič závažné. Pokiaľ sa na to pozriete z iného pohľadu, zistíte, že vám postačí možno aj 8 cm. Pohlavné orgány ženy a ich citlivosť sa prejavuje najmä na povrchu tela a maximálne do hĺbky sedem centimetrov. Teda    je len na vás, ako sa k tomuto faktu postavíte a spracujete ho vo svojej hlave.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*