Zjednodušte si prípravu na dovolenku výberom správnej destinácie

23. októbra 2019

Vonku sa začína pomaly ochladzovať a nostalgické spomienky na letnú dovolenku sú zo dňa na deň intenzívnejšie. Príchod zimy však neznamená, že by ste sa mali uzavrieť do kukly a čakať za dverami svojho domu, kým sa preženie oblasťou posledná chumelica. Aj teraz je ideálny čas na výber alebo plánovanie dovolenky.

Práve teraz si môžete vybrať tie najlepšie miesta v hoteli. Práve teraz môžete pri svojej voľbe ušetriť, pretože mnohé cestovné kancelárie vám pri výbere vhodného rezortu a hotela dokážu poskytnúť až 40 % zľavy. Alebo sa ešte aj v týchto chladných mesiacoch môžete vybrať na krásnu dovolenku do Hurghady. V tejto oblasti trvá dovolenková sezóna dlhšie, vďaka čomu si môžete užiť leto aj v zime.

Prečo sa oplatí ísť do Egypta?

Takmer všetky strediská v okolí Červeného mora sú skvelé na potápanie a šnorchlovanie Samozrejme, ak dobre plávate. Ak nechcete plávať, je lepšie ísť do Hurghady. Sú tu piesočné pláže a krásne hotely, najmä v extrémnom juhu letoviska, ktoré má svoje koralové útesy.

V tejto destinácii sa môžete presvedčiť aj o tom, ako vyzerá raj. Áno, v Egypte je to možné! Toto pomenovanie si zaslúži ostrov Paradise pri pobreží Hurghady. Výlet na pohodlnej jachte s priehľadným dnom vám umožní obdivovať krásy podmorského sveta, zastávky na kúpanie na otvorenom mori vyzerajú ako kaleidoskop jasných emócií a pobyt na ostrove so snehobielym pieskom a azúrovými lagúnami bude skutočným rajom. Egypt je predsa krajina večného leta.

Naplánujte si dovolenku v Turecku

Rovnako krásnou dovolenkovou destináciou je aj turistami obľúbené Turecko. Dobrou správou je, že na prvé dovolenkové termíny nemusíte dlho čakať. Sezóna tu začína koncom apríla a trvá do októbra. To znamená, od jari do jesene si môžete užívať luxusné pláže Tureckej riviéry a nádherné teplé podnebie.

Väčšina hotelov vás poteší dostupnosťou fitnescentier, kúpeľov, masážnych služieb, extrémnych vodných športov, mnohých športových a herných aktivít pre deti a dospelých, mužov a žien.

Úroveň služieb, kvalita a rozmanitosť samozrejme závisia priamo od počtu hviezdičiek vo vašom hoteli. Mali by ste byť však opatrní, pretože niektoré pozície nie sú zahrnuté v zozname All inclusive (napríklad: vodná fajka, určitý alkohol, samostatné menu konkrétnej reštaurácie) a budú   prehnane drahé.

Nech už sa rozhodnete akokoľvek, starostlivo sledujte pri výbere polohu hotela od mora, vzdialenosť hotela od letiska a dostupnosť centra, pretože na slnkom rozpálenej pláži každý jeden deň určite nevydržíte.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*