Trendy, ktoré túto zimu nesmiete obísť

14. decembra 2019

Chladné počasie bude o pár dní intenzívnejšie ako sa zdá, preto je čas sa na tieto nepríjemné a neľahké podmienky dopredu pripraviť. Máme pre vás niekoľko horúcich trendov, ktoré by sa mali objaviť aj vo vašom šatníku.

Čierna koža a čižmy nad kolená

Oblečte sa do kože od hlavy až k päte! A prečo nie? To je presne to, čo ponúkajú dizajnéri na oboch stranách Atlantického oceánu. Mäkká koža vám dodá štýl, eleganciu a šmrnc, ktorý vám bude závidieť každý v okolí.  Je jasné, že investícia do tohto materiálu je vyššia, no vydrží vám niekoľko sezón. Krásne čižmy nad kolená vás o tom určite presvedčia.

Ramená v pozore

Ramená sa opäť stali veľkou pozornosťou dizajnérov. V minulosti sa zameriavali len na vrchný diel zimného oblečenia, dnes majú vypchaté a nariasené ramená aj šaty, topy a blúzky. Stále nadčasové však ostávajú aj klasické dámske zimné bundy a kabáty s kožušinou.

Návrat do minulosti

Dizajnéri neustále žonglujú aj s módnymi desaťročiami z minulosti. Napríklad v tejto sezóne si znovu pripomenuli sedemdesiate roky, trochu zdobené drzosťou 80. rokov. Ak ste si teda zo svojho šatníka všetko nevyhodili, možno je čas, niektorý z originálnych kúskov znova prevetrať.

Na každý deň

Dizajnéri konečne pamätali, že ženy potrebujú nielen oblečenie na večierky a medzigalaktické lety, ale aj na bežný deň. Jedným z hlavných prívržencov budovania kompetentného každodenného šatníka bola Victoria Beckham, ktorej nová kolekcia je v tomto smere vynikajúcim praktickým sprievodcom. Aj značky ako Gabriela Hearst a Lemaire pokračujú v ľahko zrozumiteľnom a žijúcom oblečení, ktorým môžete oživiť svoj šatník túto sezónu aj vy.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*