Ako vám laser pomôže v boji proti starnutiu

11. januára 2020

Laserová technológia sa používa v širokej škále metód estetickej medicíny. Jej prevaha priniesla skutočný prielom v omladení pleti a odstránení jej nedostatkov. Laser dokáže obnoviť štruktúru pokožky, vyhladiť ju, posilniť a dokonca odstrániť kapilárne siete, znamienka alebo nepekné ochlpenie. Laserové omladenie tváre je minimálne invazívnym postupom a považuje sa za vynikajúcu alternatívu k chirurgickému faceliftu.

Spolu s nami a uznávanou Ryant Clinic sa o ňom môžete dozvedieť oveľa viac.

Ako laser funguje?

Laserové omladenie využíva zariadenia, ktoré vyžarujú svetelné lúče rôznych dĺžok. Ich energia preniká cez pokožku bez poškodenia jej horných vrstiev.

Laser pôsobí na horné vrstvy epidermy, presnejšie na lipidovú vrstvu, v ktorej sa akumulujú molekuly vody. Pod vplyvom vysokej teploty sa voda vyparuje a komponenty hornej vrstvy kože, mŕtve bunky, sa laserom „spaľujú“.

Takýto agresívny účinok okamžite spôsobuje ochrannú reakciu tela – aktivuje metabolizmus, aby sa čo najskôr obnovili poškodené oblasti pokožky. Energia zároveň stimuluje bunky, aby vytvorili nové kolagénové vlákna, čím obnovia pružnosť pokožky.

Čo je laserová epilácia?

V podstate ide o rovnaký princíp, pri ktorom toto zariadenie využíva frakcionovaný LED diodový laser. Vďaka jeho vlastnostiam sa dajú z vrchnej vrstvy epidermy odstrániť chĺpky priamo s korienkom na rôznych častiach tela.

Nová laserová epilácia je bezbolestná a pomerne jednoduchá cesta, ako dodať vašej pokožke nový nádych a vzhľad. Výhody použitia lasera sú rýchle výsledky, ktoré sú viditeľné po 1-3 zákrokoch a pomerne dlhý účinok.

A práve moderné a certifikované prístroje od Ryant Clinic, ako aj výhodná  cenová ponuka jednotlivých estetických zákrokov vás o tom veľmi rýchlo presvedčia najlepšie priamo v praxi.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*