Ako pomôcť prekonať partnerovi problémy s erekciou?

18. januára 2020

Erektilná dysfunkcia alebo problémy s potenciou sú je jedným z najzávažnejších životných testov u mužov. Ak má človek pocit, že nie je schopný úplne reagovať na ženskú krásu a sexuálne ženu uspokojiť, časom sa objavujú komplexy a vznikajú depresie. A to napriek skutočnosti, že 95 % všetkých prípadov je liečiteľných.

S liečbou a zvládaním takýchto problémov, ktoré môžu ohroziť váš vzťah, mu môže pomôcť Cialis, no určite to zvládnete aj vy! Pozrite sa preto spolu s nami na to, ako tomuto zákernému ochoreniu predísť.

Príčiny erektilnej dysfunkcie

Príčin a faktorov erektilnej dysfunkcie existuje veľmi veľa. Vo všeobecnosti sa však rozdeľujú na  dve veľké skupiny: fyziologickú a psychologickú.

K fyziologickým patria:

  • CukrovkaNervy a krvné cievy v tele ako aj penise sú poškodené, čím sa následne narúša jeho normálne fungovanie.
  • Obehové poruchy – Vyskytujú sa v dôsledku zhutnenia aorty, hypertenzie, srdcových chorôb, užívania skupiny liekov (sedatíva, antispasmodiká, diuretiká, lieky proti chrípke a nachladnutiu), užívania alkoholu, cigariet a iných drog.
  • Choroby nervového systému – Prenos signálu z mozgu a stavcov sú nervového charakteru, takže mechanizmy erekcie a ejakulácie sú v prípade poškodenia zásadne narušené. Napríklad, erekcia môže byť rýchla alebo slabá a ejakulácia predčasná.
  • Hormonálne poruchy – Pri nízkej hladine testosterónu je sexuálna túžba blokovaná tiež. Zníženie hladín testosterónu môže byť spôsobené ochorením pečene, obličiek, ako aj nadmernou produkciou ženských hormónov – prolaktínu a estrogénu. Áno, aj ženské hormóny sa u (väčšinou obéznych) mužov produkujú.

Psychologické dôvody zahŕňajú:

  • Oslabenie psychologickej intimity medzi manželmi;
  • Blednutie pocitov;
  • Stereotyp v sexe;

Eliminovať dopad týchto negatívnych faktorov môžete pomôcť manželovi alebo partnerovi zmenou vo svojom aj jeho správaní, vyhýbaniu sa škodlivým vplyvom a dodržiavaniu zdravého životného štýlu.

Pomôcť vyriešiť problémy s erekciou vám môžu aj odborníci, ako i niektoré prípravky, ktoré sú vyrobené na čisto prírodnej báze. Určite ale neupadajte do depresie a nechajte si poradiť,  prípadne zmeňte prostredie a svoj intímny život.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*