Premiѐre a ženy – 3 dôvody, prečo uvažovať o tomto spojení

20. februára 2020

Premiére je tá najlepšia voľba bývania v Bratislave

Byť ženou žijúcou v Bratislave, neváhala by som si kúpiť… Hm, akým slovíčkom by ste doplnili vetu? My sme sa rozhodli pre „byt v komplexe Premiѐre“. Prečo je bývanie v Premiѐre pre ženu ako stvorené? Toto sú hlavné dôvody, prečo by ste sa, milé dámy, mali zaujímať o byty v Premiѐre.

Premiѐre je projektom investičnej skupiny Finep. 23-podlažna budova stojí na Šancovej ulici a poskytuje vskutku zaujímavé možnosti.

1) Variabilný priestor

V rámci projektu si Premiѐre prídu na svoje nezávislé i rodinne založené ženy. K dispozícii sú totiž jedno, dvoj, troj a dokonca až štvorizbové byty, štúdiá a apartmány s rozlohou viac ako 120 metrov štvorcových! K tomu vlastná terasa, balkón či lodžia. Prosto skvelé! V prízemnej často budovy sú navyše ďalšie priestory, ktoré môžu slúžiť ako kancelárie či obchody.

Premiѐre v Bratislave

2) Parkovanie v podzemí

Hľadáte byt na predaj v Bratislave? Iste by ste ocenili aj benefit v podobe parkovacej plochy. Premiѐre tento moment rieši veľmi elegantne – trojpodlažná garáž je v podzemí priamo pod budovou. Okrem dostatku parkovacích miest sa tu nachádza aj niekoľko nabíjacích staníc pre elektromobily. Milým spestrením je pripravovaná zelená terasa na jednom z nadzemných podlaží budovy.

3) Skvelá lokalita

Šancova ulica je jednou z ulíc Starého Mesta, ktoré samo sebe patrí k veľmi vyhľadávaným miestam na bývanie. V blízkom okolí Šancovej nájdete oddychové miesta a zelené plochy, reštaurácie, obchody, ale aj poštu, lekáreň či vzdelávacie inštitúcie. Ak nešoférujete, potom pravdepodobne využijete jednu z mnohých zastávok MHD, ktoré sa na Šancovej takisto nachádzajú.

Bývať v Premiѐre sa vyplatí

Ak máte na ruke rôzne byty v Bratislave a neviete sa medzi nimi rozhodnúť, zarezervujte si obhliadku vzorového bytu v komplexe Premiѐre. Príďte a presvedčte sa na vlastné oči, že toto bývanie má budúcnosť.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*