Vynikajúce tipy, ako dostať vaše telo do formy

6. mája 2020

Leto je predo dvermi a vy stále nemáte vytvarovanú postavu do plaviek? Je na čase zmeniť svoje návyky a osvojiť si správne taktiky. Dobrá životospráva je základ, na ktorom môžete začať stavať všetok svoj úspech.

 

Poďte sa s nami pozrieť, ako sa to robí.

 

Dbajte na to, aby bol obed najviac kalorickým jedlom

Včera by preto mohla zostať jednoduchšia, tak, aby ste sa ráno zobúdzali s pocitom menšieho hladu a dopriali si hodnotné raňajky. Ideálnou stravou na večeru sú morské plody, ryby, zelenina, pričom by veľkosť dávky nemala prekročiť viac ako 250 g.

 

Zdravá strava v optimálnych dávkach vám pomôže vytvarovať telo do krásnych dámskych plaviek veľmi rýchlo.

 

Nezabudnite na občerstvenie počas dňa

Za takéto občerstvenie – desiatu alebo olovrant – sa považuje 1 ovocie, zelenina, jogurt alebo hrsť orechov. Nič viac medzi raňajkami a obedom nepotrebujete. Žalúdok si musí predsa aj odpočinúť.

 

Večerajte najneskôr 3 hodiny pred spaním

Napriek tomu, že mnohým najviac chutí večer, mali by ste sa tohto zlozvyku zbaviť. Vaše telo a tráviaci systém bude mať s neskorou večerou problémy, čo sa odzrkadlí na vašom nepokojnom spánku.

 

Choďte spať pred polnocou

Význam spánku je všetkým známy, no len málokto z nás mu venuje potrebné množstvo času, čo je zlé. Počas tohto stavu prebiehajú v celom tele regeneračné procesy. Okrem nich sa ale v našom tele skonzumovaná strava aj rozkladá. Procesy rozkladu tukov sú v tomto čase najaktívnejšie, takže ak chcete schudnúť do štýlových letných šiat, dajte telu na trávenie a spaľovanie čas.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*