Ako premeniť vašu kanceláriu na tvorivé pracovisko

23. mája 2020

Vaša kancelária dokáže pre vás a vašu koncentráciu urobiť viac, ako si myslíte! Ak o tom ale pochybujete, potom tu máme pre vás niekoľko tipov, ktoré výrazne zvýšia vaše pohodlie, a tým aj efektívnosť celej práce. 

Ak ste jedným z tých ľudí, ktorí trávia viac času v kancelárii ako doma, musíte si byť istí, že vaše pracovisko je priestor, v ktorom sa cítite pohodlne a umožňuje vám kreatívne pracovať s plným využitím mysle a predstavivosti.

Umiestnite do priestoru svoju obľúbenú rastlinu

Ak ešte nemáte v kancelárii žiadne rastliny, mali by ste nad nimi popremýšľať. Je dôležité, aby vaša kancelária mala aspoň jeden druh. Nielenže bude priestor krajší, ale tiež zlepší cirkuláciu čerstvého vzduchu, ktorý je vplyvom práce výkonných tonerov do tlačiarne a iných spotrebičov možno ťažší.

Samozrejme, nie je potrebné zmeniť vaše pracovisko na záhradu. Existujú predsa izbové rastliny, ako je napríklad bambus alebo fikus, ktoré nezaberajú veľa miesta a prinesú do práce „chuť“.

Neobmedzujte sa na zlé skúsenosti

Celý čas strávený v kancelárii by mal súvisieť s niečím dôležitým a príjemným. Neobmedzujte sa na to, čo si o vás môžu myslieť ostatní. Motivujte sa živými obrázkami. Svoju kanceláriu môžete ozdobiť fotografiami ľudí vo vašom okolí alebo predmetmi, ktoré sa vám páčia a ktoré vás inšpirujú. Samozrejme, nezabudnite pri tejto paráde aj na dôležitý toner CE285A.

Naplňte svoju kanceláriu svetlom

Je dokázané, že slnko a svetlo v nás vzbudzuje pozitívne emócie a výsledky. Nikto nemôže byť predsa produktívny v temnej jaskyni, takže sa ubezpečte, že vám vaša kancelária umožňuje využívať prirodzené svetlo čo najlepšie.

Použite farby

Väčšina kancelárskych stien je biela, čo je normálne a prirodzené. Biela farba je neutrálna a nie nepríjemná. Pri dlhodobom pobyte v takomto priestore sa ale môžete časom nudiť. Ozdobte si ich preto fotografiami, plagátmi alebo obrazmi, ktoré sa vám páčia. Živé farby vám pomôžu zostať inšpirovaní po celý deň. Tak to vyskúšajte.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*