Tipy, ako a čím najlepšie osviežite váš letný šatník

21. júla 2020

Leto je v plnom prúde a spolu s ním prichádzajú aj horúčavy, pred ktorými sa potrebujeme adekvátne ochrániť. Ako to ale docieliť, ak je vonku neznesiteľné teplo, no vy potrebujete vyzerať skvele a pôsobiť reprezentatívne?

Máme pre vás niekoľko jednoduchých tipov, ako si môžete svoj letný šatník a outfit oživiť.

Červená farba roka

Jedna z najslávnejších farieb je tento rok a sezónu červená. A práve horúce leto je skvelým dôvodom na vyskúšanie oblečenia tejto farby. Môže ísť o šaty, topánky, blúzky, sukne alebo akékoľvek iné doplnky. Určite vo svojom šatníku túto farbu nájdete. Červená bude vyzerať skvele vždy! A ak by vám náhodou chýbal nejaký doplnok, nebojte sa investovať aj do krásnej kabelky v odtieni tejto farby.

Dlhé a ľahké šaty

Ak sa chystáte toto leto na dovolenku, alebo potrebujete pre svoje pohodlie komfort, vyberte si dlhé letné šaty. Ideálne sú tie, ktoré môžete nosiť na pláž a zároveň aj prechádzky po meste alebo na výlety. Dlhé letné šaty môžete ozdobiť štýlovými hodinkami a doplniť krásnymi topánkami.

Stavte na prírodné materiály

V lete je potrebné nosiť samozrejme aj správne materiály, také, ktoré vás schladia a budú zároveň stále pohodlné. Ideálna je v tomto smere bavlna, ktorá dokáže telo schladiť, zároveň si zachováva svoju kvalitu, a pritom je priedušná a savá.

Kombinácia bronzového opálenia a bielych bavlnených šatiek bude pre váš šatník toto leto najlepšie riešenie.

Uprednostnite ramienkové modely

Ak chcete vyzerať štýlovo a krásne a cítiť sa v horúčavách komfortne, vyberte si vrchný diel oblečenia alebo šiat na ramienka. Odhalené ramená sa krásne opália a telo sa nebude tak potiť.

Dobrou voľbou sú aj otvorené topánky a ostatné doplnky, ktoré nie sú príliš ťažké, veľké a fádne.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*