Ak vám na vašom majetku záleží, mali by ste vylepšiť zabezpečenie auta proti krádeži

28. júla 2020

Krádež auta je nepríjemná

Kúpa nového vozidla je dnes veľmi veľkou investíciou, ktorú mnohí riešia aj prostredníctvom nevýhodného úveru. Ochrana tohto majetku je preto veľmi dôležitou súčasťou dôkladnej údržby a starostlivosti oň. Ak ste si teda v minulosti nové auto kúpili, možno by nebolo na škodu, aby ste ho aj správne chránili.

Dáme vám k tomu niekoľko tipov, ktoré vás nebudú stáť veľa času ani peňazí.

Zabezpečenie auta proti krádeži s množstvom pokročilých funkcií

Spolu s vývojom doby a moderných technológií nezaostávajú v zdokonaľovaní svojich schopností ani potenciálni zlodeji áut. Na prekonanie niektorých bezpečnostných systémov preto nepotrebujú veľa času. Ako teda vaše auto ochrániť?

Riešením je špičkové zabezpečenie auta proti krádeži s množstvom pokročilých funkcií. Čím viac ich je, tým lepšie je vaše auto predsa chránené a páchateľ má s odcudzením vozidla väčšie problémy.

Autoalarm, ktorý ovládate jedným dotykom

Moderné, ale aj tie staršie vozidlá sú klasickým systémom zabezpečenia vybavené od výroby. Ako sme ale spomínali, mnohé z nich už dnes dokážu vynaliezaví „majstri“ oklamať, vypnúť alebo odstrániť.

Multifunkčné autoalarmy od Pandory sú vďaka množstvu senzorov, funkciám a iným ovládacím  prvkom na  takýchto ľudí dobre pripravené. Diaľkové ovládanie, mobilná aplikácia alebo kľúč dokáže jedným dotykom prsta zaistiť vaše auto proti krádeži vypnutím alebo blokovaním motora, aktivovaním bezpečnostných zámkov alebo použitím imobilizéra na inej časti auta.

Premyslite si, kde budete parkovať

Ak chcete zvýšiť bezpečnosť vášho vozidla ešte viac, stačí ho zaparkovať na viditeľnom mieste, ideálne pod dohľadom kamier, pod oknom, na záhrade alebo dvore, ktorý má bránu. Samozrejme, najlepšia je garáž so samostatným zámkom a strechou, ale nie všetci majú na jej výstavbu peniaze,   čas ani silu.

Zabezpečenie auta od Pandory je preto najlepšie riešenie, ktoré zbytočné peniaze z vášho vrecka určite nevyženie. Vyskúšajte.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*