Aby si vás vaši zákazníci všimli

24. septembra 2020

Online marketing vás dostane do povedomia

Pre rozvoj podnikania je dôležité byť viditeľný. Ako ale zabezpečiť, aby si vás vaši potenciálni zákazníci všimli aj v neprehľadnej džungli internetu?

Čo vám prinesie online marketingová agentúra

Ak si má bežný návštevník internetu všimnúť práve vašu firmu, nestačí mať len urobenú internetovú stránku. Aby ste sa zviditeľnili, budete potrebovať SEO optimalizovanú stránku a správne zacielenú reklamu vo vyhľadávačoch alebo na Facebooku. Súčasťou zviditeľnenia je tiež komunikácia s vašimi zákazníkmi na sociálnych sieťach.

Marketingová agentúra v Žiline sa venuje viacerým činnostiam:

SEO optimalizácia

Optimalizácia stránky pre vyhľadávače vám pomôže získať cielenú návštevnosť. Pomôže vám tiež dostať sa na lepšie pozície vo vyhľadávaniach. Marketingová agentúra Žilina sa postará o kvalitu obsahu a štruktúry stránky, vykoná analýzu kľúčových slov, postará sa o spätné odkazy, kvalitné meta popisy a titulky a mnoho iných dôležitých faktorov.

Google Ads a PPC reklama

Úlohou PPC reklamy je dostať vás na najvyššie pozície vo vyhľadávaní. Vaše banery sa budú nachádzať na relevantných stránkach a reklama bude zamierená na konkrétne publikum, témy alebo kľúčové slová. Oslovíte tak tých návštevníkov internetu, ktorí sa zaujímajú o podobné výrobky alebo služby, aké poskytujete. Tento prostriedok môžete využiť aj na spätné oslovenie ľudí, ktorí už vašu stránku navštívili.

Sociálne siete

Profil vašej firmy ale aj reklama na sociálnych sieťach oslovia tisíce návštevníkov internetu. Marketingová agentúra Žilina vám tento potenciál pomôže naplno využiť.

E-mail marketing

Jedným zo základných stavebných kameňov úspechu v online biznise je tiež e-mail marketing. Aby vám tento nástroj priniesol očakávané výsledky, je potrebné pripraviť stratégiu zasielania newslettrov, navrhnúť ich vhodný dizajn a obsah. Správne nastavený e-mail marketing sa odrazí na zvýšenom percente nákupov od stálych zákazníkov.

Predaj na Amazone

Ak chcete zvýšiť predaj vašich výrobkov aj cez najväčšiu online platformu na predaj tovaru, vyskúšajte predaj na Amazone. Obrat tejto platformy dosahuje každoročne rast niekoľko miliárd dolárov. Marketingová agentúra vám pomôže so založením účtu, zalistovaním produktov, správou účtu aj podporou pre zákazníkov. Predaj na Amazone môžete zvýšiť tiež prostredníctvom Amazon Ads.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*