Najobľúbenejší kúsok šatníka, ktorému sme podľahli všetci

5. júla 2021

Tričká, jedna z mála odevných súčastí, ktoré sú v šatníku každého muža aj ženy. Nosia sa kedykoľvek počas roka a sú vždy pripravené ozdobiť i ochrániť naše telo pred vonkajšími vplyvmi. Ideálne na šport a pohodlné prechádzky parkom. Vhodné do práce i na obchodné rokovania v horúcich letných dňoch.

Sú veľmi jednoduché, pohodlné a v nosení neobmedzujúce. Skúste si spolu s nami vybrať to najlepšie na základe dôležitých kritérií.

Vyberte si kvalitný materiál

Výber akéhokoľvek odevu začína posúdením švu. Ak je dobre ušitý, vydrží dlhšie. U tričiek je však dôležitá aj kvalita materiálu. Tričko je predsa najbližšie k telu, takže materiál, z ktorého je vyrobené, musí nevyhnutne dýchať, byť telu príjemný a nesmie spôsobovať alergie a podráždenie.

Používajú sa tu hlavne ľahké pletené materiály, najčastejšie sú to bavlna, polyester, viskóza, ľan, hodváb a ich variácie. Vysoký obsah prírodných vlákien je veľké plus, tričko je však menej pružné a nedrží tak dobre svoj tvar. Určitý obsah elestanu a iných látok je preto pre moderné tričko s nápisom veľké plus.

Štýl trička musí ladiť k postave

Voľba trička podľa postavy je u mužov jednoduchá. Tu najčastejšie dochádza ku klasike a vo väčšej miere je orientácia zameraná na pleť osoby. Ak má muž vynikajúci vyšportovaný trup, potom sa dá zvoliť priliehavejšie tričko s vtipnou potlačou. Chudšie postavy by mali voliť niečo voľnejšie.

Ženy môžu pri výbere trička tráviť hodiny. Hlavnou vecou je pochopiť, že výber takmer každého doplnku šatníka spočíva v nastavení ideálneho obrazu a pohodlí, o ktoré sa stará aj spomínaný kvalitný materiál.

Tak na to myslite a to najlepšie tričko na viac sezón si určite vyberiete.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*