Tipy, ako sa zbaviť vrások a zabrániť vzniku nových

10. novembra 2021

S vekom sa stávame múdrejšími, získavame veľa užitočných skúseností, vďaka ktorým je náš život jasnejší a bohatší. Tieto životné skúsenosti však zanechávajú na našej tvári stopy v podobe vrások. Aj tieto známky vyššieho veku sa ale dajú predsa odstrániť.

Máme pre vás niekoľko tipov, ktoré nebudú len o drahých krémoch a procedúrach.

Skúste spať na chrbte

Táto jednoduchá technika pomáha predchádzať vráskam v oblastiach okolo očí. Ak ste však celý život spávali na boku alebo bruchu, nebude to možno pre vás jednoduché. Ale po niekoľkých týždňoch takéhoto „školenia“ si všimnete, že nielen stav kože, ale aj celkový stav tela sa výrazne zlepšil.

Ak by to predsa len nefungovalo, ešte vždy je tu špeciálna galvanická žehlička na tvár, vďaka ktorej si vyhladíte vrásky pomerne jednoducho a rýchlo, prípadne zvýšite účinok dôležitých zložiek v kréme.

Položte vankúš pod kolená

Umiestnením vankúša pod kolená si vytvárame rozdiel medzi úrovňou nôh a úrovňou tela, čím sa zlepšuje prietok krvi. Tento tip pomáha zbaviť sa nielen vrások, ale aj napätia alebo bolesti v kolenách a je obzvlášť užitočný pre tých, ktorí veľa chodia.

Používajte hydratačné krémy

Urobte si z toho pravidlo. Každé ráno a pred spaním použite zvlhčovač na problémové časti tela. Prečo? Je dokázané, že v 90 % prípadov sa predčasné vrásky objavujú v dôsledku nedostatku vlhkosti pleti.

Aby ste sa vyhli zbytočným vráskam na tele, zabudnite aj na problémy, vyhýbajte sa stresu a venujte sa viac relaxu. Pomôže vám aj cvičenie, ktoré ako jediné, všetky zdravotné problémy rýchlo zaženie.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*