12 tipov na darčeky vhodné pre psíčkarov

12. novembra 2021

Psy – hovorí sa o nich, že sú najlepším priateľom človeka – a ak máte doma chlpatú potvorku, viete, že je to pravda. Preto ak nakupujete darčeky pre niekoho, kto patrí do dog positive skupiny ľudí, povieme vám, čo takého človeka zaručene poteší.

Tieto darčeky prinesú úsmev na tvár psíčkara, ale aj psíka samotného…

1 Oblečenie s ilustráciou psíka alebo s labkami

Ešte sme nestretli psíčkara, ktorý by nerád rozprával príbehy a príhody so svojim štvornohým priateľom. Podobne sú na tom aj majitelia mačičiek. Kúpte im teda tričká so zvieracími motívmi, ktoré naštartujú obľúbenú konverzačnú tému aj pri stretnutí s úplne cudzími ľuďmi.

2 Videokamera, ktorá natáča psíka, kým ste v práci

Prenáša zvuk a môže psíkovi dokonca hodiť dobrotu. Skutočne, v súčasnosti máme také technické možnosti, že sa môžete so svojim psíkom rozprávať aj cez videohovor a odmeniť ich, keď poslúchajú. Musíte ju však poriadne pripevniť, aby neskončila ako hračka.

3 Chutné psie granule

Ideálnym darčekom pre psíčkara je menšie balenie granúl s novými príchuťami alebo so špeciálnymi ingredienciami. Nový prístup ku kŕmeniu psíkov ponúkajú psie granule Essential, ktoré sú vyrobené z tzv. „human grade“ surovín, teda zaručene kvalitné z prísad, ktoré by strávil aj človek.

4 Kalendárik kŕmenia psíka

Hodí sa do rodín, kde sa o psíka stará viacero členov domácnosti. Označuje sa v ňom ranné a večerné kŕmenie. Pretože aj keď psík môže s radosťou zjesť dve večere, jeho celkovému zdraviu to neprospeje. A navyše, nechceme mu spôsobiť zbytočné bolesti bruška!

5 Maľba psíka na mieru

Spoločný portrét majiteľa a psíka je niečo, čo si hrdo vystaví na stene, najskôr hneď pri vchode. Existujú firmy, ktoré dokonca vytvárajú formičky na vyrezávanie medovníkov na mieru konkrétnym psíčkarom. Pri najbližšom stretnutí si teda nezabudnite urobiť fotku psíka.

6 Plyšová alebo plstená soška v tvare psíka

Do podobného spektra ako portréty spadajú aj jemné plstené a plyšové sošky psíkov na mieru. Pániček i panička ich budú milovať! Ale nie viac, ako originál… Samozrejme.

7 Vtipné komiksové obrázky so psíkmi

Na tričkách, hrnčekoch, pohároch na alkohol, na vankúšoch… Jednoducho všade. Či už sa budú týkať konkrétneho psíka, alebo iba jeho rasy všeobecne, všetko čo psíka aspoň trochu pripomína zahrá na sentimentálnu strunku jeho majiteľa.

8 Mikina s všitým nosičom na psíka

Hodí sa samozrejme pre maličké rasy psíkov a pre šteniatka všeobecne. Keď sa na prechádzke unavia, jednoducho ich vložíte do vrecka, podobne ako kengura, a môžete spolu ďalej objavovať svet… Ak teda psík po ceste nezaspí.

9 Prenosná miska na pitie

Dlhé prechádzky sa nezaobídu bez niekoľkých osviežujúcich hltov vody, preto psíčkarov určite potešia špeciálne navrhnuté fľaše s miskami na pitie alebo skladacie misky z nepremokavých materiálov.

10 Doma pripravené psie sušienky

Na internete je dostupných neuveriteľne veľa skvelých receptov na domáce sušienky, v ktorých nie je žiadna zbytočná chémia. Rozpálite rúru spolu s nami? Bonusové body dostanete za formičku na keksíky v tvare kostičky, ale psíkom na tvare vôbec nezáleží, hlavne, nech je to dobrota.

11 Tričko a ponožky so psom

Ešte si spomínate, ako sme vám odporúčali kúpiť milé tričko so psom? Podobne skvelou alternatívou sú ponožky so psíkmi. Tie sú navyše bližšie pri zemi, takže ich psíky viac ocenia… A oňuchajú… Alebo žeby to tak nefungovalo?

12 Rohožka so sentimentálnym nápisom

Všetci vieme, aké dôležité je umyť pred vstupom do bytu labky. Spríjemnite psíčkarovi túto činnosť a investujte do rohožky s nápisom: domov je tam, kde ťa niekto beží privítať. Pretože to je skutočne jedna z najkrajších vecí, ktoré psíčkari zažívajú každý deň!

A na záver ešte jeden tip. Arašidové maslo. Nikto nechápe prečo, ale psíky sa za ním idú zblázniť.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*