Zariaďte si kúpeľňu snov

21. januára 2022

kupelna-snov

Interiérové ladenie sa netýka len obývacej alebo spacej izby, ale i kúpeľne. Kúpeľňa je v súčasnosti považovaná za veľmi dôležitú miestnosť, v ktorej sa nielenže staráte o svoje telo, ale môžete si v nej aj oddýchnuť. Kúpeľňové štúdia ponúkajú skvelé dizajnové i praktické doplnky a súčasti vhodné naozaj do každej kúpeľne. Vďaka perfektnému spracovaniu vám môžu ušetriť miesto a obsluhu.

Kúpeľňa a jej vybavenie

Správny výber doplnkov, spotrebičov a iných základných, ale pritom dôležitých súčastí je kľúčový pre dlhotrvajúci komfort a účelnosť. K veľmi praktickým pomocníkom v kúpeľni zaraďujeme úložné boxy, vstavané skrine na drogériu i uteráky, vešiaky na dvere a sprchové sety, ktoré sa hodia do vane i do sprchového boxu alebo sprchového kúta. Skladajú sa zo sprchovej batérie a sprchového stĺpu. Prevedenie sprchového setu je na vás. Môžete si vybrať dominantný dizajn v čiernej matnej alebo zlatej farbe, ako i klasický antikorový. Vďaka nemu si môžete regulovať teplotu a stupeň intenzity tečúcej vody. Taktiež aj sprchové batérie sú vyrábané z odolných, ale pritom módnych materiálov a farieb. Výborným predpokladom úspešného  dokončenia kúpeľne je fakt, že všetko správne funguje a má svoje miesto.

Ako zladiť kúpeľňu?

Do tejto miestnosti budete predovšetkým chodiť ošetrovať a čistiť svoje telo a myseľ a načerpávať silu a inšpiráciu do nového dňa. Preto by mala byť vaša kúpeľňa pekne a prakticky usporiadaná. V súčasnosti sa osvedčujú moderné prevedenia kachličiek, úložných skriniek spolu so spotrebičmi, ako i ladenie uterákov, županov či iných dekoračných prvkov. Všeobecne platí, že k studenej farbe sa hodí teplá. Napr. k čierno-bielej farbe obkladačiek a bielemu nábytku môžete dekorovať žlté, oranžové maličkosti. V tejto miestnosti si vytvoríte kreatívne prostredie na každý deň. Celkový look kúpeľne by sa nemal príliš odlišovať od dizajnu iných miestností. Skôr by mal korešpondovať so štýlom vášho domova.

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*