Zoznámte sa s výhodami elektrických vysokozdvižných vozíkov

17. mája 2022

Elektromobilita je v súčasnosti témou číslo jedna. V roku 2018 popredné automobilové skupiny investovali do elektromobility viac ako 8,4 miliardy eur – to je takmer dvakrát viac ako v predchádzajúcom roku. Či už v automobilovom priemysle, v balíkovej preprave, v miestnej verejnej doprave alebo v intralogistike – elektromobilita je čoraz populárnejšia.

Platí to aj v prípade dopravných prostriedkov, ktoré sa najčastejšie využívajú v logistike: Poďte sa spolu s nami zoznámiť s výhodami moderných elektrických vysokozdvižných vozíkov aj vy.

Vysokozdvižný vozík a jeho využitie v praxi

Moderné elektrické vysokozdvižné vozíky dokážu zvládnuť širokú škálu úloh v mnohých oblastiach použitia. Používajú sa predovšetkým na miestach, kde sú prioritou nulové emisie a zníženie hluku.

Súčasné modely sú nielen energeticky úsporné, ale aj výkonné. Výkonný vysokozdvižný vozík môže vďaka inteligentnému systému riadenia energie, kompaktnému pohonu nápravy s dvoma trojfázovými motormi a individuálne prispôsobeným bezpečnostným konceptom preukázať svoj výkon v akejkoľvek oblasti aplikácie.

Znížený negatívny vplyv na životné prostredie pri vysokom výkone

Elektrický vysokozdvižný vozík existuje dnes pre takmer každú potrebu. Najmä v kombinácii so zelenou elektrinou môžu tieto modely prispieť k zníženiu negatívnych vplyvov na životné prostredie. Nie je to však jediný dôvod, prečo sú čoraz populárnejšie.

  • Vysokozdvižné vozíky sú pri používaní tiché, ale upozorňujú na seba pomocou varovných signálov v každodennej skladovej prevádzke.
  • Sú vhodné do hál, nakoľko nedochádza k výfukovým plynom, ktoré by mohli ohroziť zdravie skladníkov.
  • Nabité vysokozdvižné vozíky poskytujú plný výkon hneď od začiatku.
  • Používajú sa rôznymi spôsobmi pre ľahké až stredne ťažké bremená, väčšinou medzi 1 000 až 8 000 kilogramami.
  • Vysokozdvižné vozíky prepravujú tovar bezpečne a rýchlo aj na väčšie vzdialenosti.

Vyskúšajte a uvidíte, že vám prácu uľahčia bez toho, aby škodili prostrediu.

Zdroj obrázka: UfaBizPhoto/Shutterstock.com

Daj vedieť svojím priateľom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


*